Read the Official Description

EMBA

De akademiska programmen på MBSC är uteslutande utformade för personer som vill studera när de utvecklar en entreprenörsinriktning.

Med fokus på Entrepreneurial Thought and Action® , Babsons unika metodologi, utrustade våra examensprogram studenter med verktyg och färdigheter för att övervinna tvetydighet och skapa ekonomiskt och socialt värde - överallt.

Anmälningsförfarandet för MBSC examensprogrammen följer en deadline-driven tidtabell, vilket innebär att ansökningar granskas och beslut görs - beroende på de datum som anges i antagningscykeln. Utskottet kommer att granska ansökningar som de lämnas in. Det är alltid fördelaktigt för dig att skicka in din ansökan så tidigt som möjligt.

Executive MBA

MBSC Executive MBA-programmet ger dig flexibiliteten att tjäna en grad medan du arbetar så att du kan fortsätta att uppfylla dina professionella och personliga krav. Det är ett 47-timmarsprogram och studenterna ska kunna slutföra det inom 20 månader. Studenterna kommer att träffas torsdag till lördag, varannan vecka.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by Prince Mohammad Bin Salman College »

Last updated July 3, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum