$close

Filter

Visa resultat

Jämför 3 MBA-program Utvecklingshantering

En MBA är en professionell examen tilldelad personer som slutför sina övre divisionsstudier inom företagsledning. Man bedriver typiskt en civilekonom för att främja karriärmöjligheterna och öka intjäningspotentialen. Vad är en MBA i Development Management? Programmet är utformat för att utrusta studenter med analytiska, strategiska och kritiska tänkande förmågor som är nödvänd… Läs mer

En MBA är en professionell examen tilldelad personer som slutför sina övre divisionsstudier inom företagsledning. Man bedriver typiskt en civilekonom för att främja karriärmöjligheterna och öka intjäningspotentialen.

Vad är en MBA i Development Management? Programmet är utformat för att utrusta studenter med analytiska, strategiska och kritiska tänkande förmågor som är nödvändiga för en ledarroll och för att hantera människor och projekt. Kurser som erbjuds i detta program kan omfatta ekonomi för globala affärer, strategiska affärsprojekt, strategisk förvaltning, ledande och hantering av människor, marknadsföring, verksamhet och teknik och internationellt affärer i sammanhang. Specifika vägar som eleverna kanske kan utforska inkluderar entreprenörskap, rådgivning eller teknik.

Personer som bedriver en grad i affärsutveckling har ofta möjlighet att hysa värdefulla färdigheter som kan användas inom något område. Förutom att utveckla starka analytiska och kritiska tänkande förmågor kan eleverna också gå bort från programmet utrustat med den kunskap och färdigheter som krävs för att planera, genomföra och hantera framgångsrika produktutvecklingsprojekt.

Kostnaden för högre utbildning varierar från skolan till skolan, och hur mycket en person kan förvänta sig att betala för en MBA beror på ett antal poäng. Plats och varaktighet av programmet är de två största faktorerna att överväga.

Eftersom denna examen är så tvärvetenskaplig, tenderar utexaminerade av programmet att ha arbetsutsikter i många olika branscher. Några specifika jobbtitlar som en kandidat kan förvänta sig att inneha är produktutvecklingschef, chef för forskning och utveckling, affärsutvecklingschef, varumärkesutvecklingschef, chef för organisationsexpansion, senior produktutvecklingschef, applikationsutvecklingschef eller organisationsdesign och utvecklingskonsult.

Flera institutioner erbjuder en MBA i Development Management, men där en student väljer att gå beror på hans eller hennes plats, ekonomi och befintliga ansvarsområden. För privatpersoner som måste jobba heltid eller ha en familj att ta hand om, är online kurser ett bekvämt erbjudande. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
European Institute of Applied Science and Management
prag, Tjeckien

MBA i fastigheter och utveckling är utformad för experter som arbetar med fastigheter.

MBA i fastigheter och utveckling är utformad för experter som arbetar med fastigheter. -
1-årig MBA
Deltid
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Vietnamese-German University

September (små och medelstora företag Program Training) är inte bara ett internationellt program, men också ett forsknings- och utbildningsprogram vid universitetet i Leipzig ... +

September (små och medelstora företag Program Training) är inte bara ett internationellt program, men också ett forsknings- och utbildningsprogram vid universitetet i Leipzig och vietnames-tyskt universitet. -
MBA på deltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
 
Mahidol University International College

Kandidater inom affärsmodellering och utveckling förväntas vara väl kända i såväl teoretiska som praktiska aspekter av affärsmodellering och utveckling.

Kandidater inom affärsmodellering och utveckling förväntas vara väl kända i såväl teoretiska som praktiska aspekter av affärsmodellering och utveckling. -
MBA
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier