$close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Upphandlingsförvaltning

En masterexamen för företagsekonomi är utbildad till personer som bedriver forskarutbildning inom företagsekonomi och administration. Generellt sett studerar studenterna en MBA för att främja sina arbetsutsikter och öka sin inkomsterpotential. Vad är en MBA i inköpshantering? Detta program är utformat för att utrusta eleverna med de färdigheter och kunskaper de behöver för att stra… Läs mer

En masterexamen för företagsekonomi är utbildad till personer som bedriver forskarutbildning inom företagsekonomi och administration. Generellt sett studerar studenterna en MBA för att främja sina arbetsutsikter och öka sin inkomsterpotential.

Vad är en MBA i inköpshantering? Detta program är utformat för att utrusta eleverna med de färdigheter och kunskaper de behöver för att strategiskt hantera inköp av varor och produkter för olika typer av organisationer. Kurser som utgör programmet syftar till att utveckla studenternas ledarskap och ledarskap, samt att stimulera deras intellektuella tänkande så att de är bättre rustade att hantera komplexa problem i tid. Studenter kan också studera den nya och förändrade utvecklingen inom försörjningskedjan.

Kandidater från detta program är i allmänhet utrustade med flera önskvärda färdigheter som tar dem långt i livet. Förutom starka organisatoriska och ledande färdigheter, som är praktiska inom vilket område som helst, kan eleverna också komma undan möjligheten att skaffa och hantera leveranser till små och stora organisationer.

Kostnaden för en MBA varierar kraftigt. Faktorer som skolans plats, programmets varaktighet och utbildningsform (online eller i klassrummet) kan alla påverka slutkursen.

På grund av rollens komplexitet kan många organisationer dra nytta av en person som har sin doktorsexamen i upphandlingshantering. Kandidater kan ha möjlighet att driva många spännande karriärmöjligheter, inklusive men inte begränsat till analytiker, logistik, lagerstyrningschef, systemstödschef, transportchef och lageroperationschef. Många jobb inom fältet är relaterade till militären och regeringen.

Individer har möjlighet att erhålla sina MBA från ett antal välrenommerade institutioner. Men där de slutligen hamnar beror allt på deras plats, budget och nuvarande skyldigheter. Online kurser kan föredras för individer med liten flexibilitet i sitt schema. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Alexander College - Cyprus
Larnaca, Cypern

Denna kurs är både flexibel och unik genom att den erbjuder studenter och affärsmän möjlighet att lära, hantera och praktik inom de föredrar specialisering via offentligt / pr ... +

Denna kurs är både flexibel och unik genom att den erbjuder studenter och affärsmän möjlighet att lära, hantera och praktik inom de föredrar specialisering via offentligt / privat upphandling Pathway eller förvaltnings Pathway . -
MBA
Heltid
18 månader
Engelska
Campusstudier