Översikt

MBA är ett 48-kreditsprogram som fokuserar på att möta utmaningarna i en alltmer komplex och tekniskt driven affärsmiljö. Den erbjuds för heltidsstudier och som deltidsprogram med kvälls- och online-kurser.

MBA Koncentrationer

  • Finansiera
  • Healthcare Management
  • Innovation och entreprenörskap
  • marknadsföring
  • Management Information Systems (MIS)
  • Anpassad koncentration *

Läs mer om MBA-koncentrationer.

Läs mer om karriärmöjligheter för MBA.

För mer information kontakta Ms D. Elaine Frazier , chef för EMBA och forskarutbildning.

* För Custom Concentrations, kontakta din akademiska rådgivare först

Programmål

MBA-kurslitteraturen för NJIT Martin Tuchman (MTSM) är utformad för att utbilda en ny generation av tekniskt kunniga företagsledare med kompetensen att reagera på de snabba, ofta oförutsägbara, tekniska, sociala och ekonomiska förändringarna som påverkar industrier, företag , och anställda.

Vår tillvägagångssätt till Management Education

  • Vi tror att kunskap om teknik är kritisk till framgång i alla affärer. Snabba framsteg inom vetenskap och teknik förändrar fundamentalt verksamheten. Därför tror vi att varje företag måste ha en strategi för att hantera sin teknik och för att anpassa den strategin till sina affärsstrategier.
  • Vi bygger "Leading-Edge" -begrepp i MBA Core Curriculum. Alla våra MBA-studenter är utsatta för kritiska trender som omvandlar affärer, och vi anser att det är viktigt att förbereda våra studenter för att ta itu med de problem som skapar framtidens verksamhet.
  • Vi undviker kramar och mode. Vi tror att ledningens tanke är särskilt benägen för fads och mode och vi vet att det inte är klokt att jaga dem. Av denna anledning bygger vi inte kurser eller MBA-koncentrationsområden utifrån "heta" ämnen, aktuella händelser eller råd från den senaste managementguru.
  • Vår fråga höll vanligtvis antaganden och konventionell "visdom". Vi tror starkt på att det mest allvarliga misstag som kan göras i affärer idag är att anta att framtiden kommer att bli som det förflutna. Vår forskning och vår undervisning är inriktade på att titta på gamla problem genom nya linser och förstå effekterna av de "intressanta tiderna" där vi lever i affärer.

Kvalitet och rankningar

NJIT Martin Tuchman School of Management är fullt ackrediterad av AACSB International , den främsta ackrediteringsorganet för ledarutbildning. Endast en tredjedel av amerikanska handelshögskolor och endast 10 procent av handelshögskolorna över hela världen har uppfyllt AACSB: s strikta kvalitetsstandarder.

Skolan är också utsetts som ett topp 10 forskningscenter inom Teknikhantering i en forskningsstudie1 som publicerades i Journal of Product Innovation Management, en högskolevetenskaplig tidskrift. MTSM rangordnades i samma kategori som George Washington University och Michigan State University, och framför Case Western, Drexel, Harvard, University of Michigan och University of Pennsylvania inom området Management of Technology.

1 PERSPEKTIV: Ranking Business Schools on Management of Technology, JD Linton, 2004.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum