MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen i Garland Amerikas förenta stater 2019

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Garland, Texas är en stad hem till mer än 200.000 invånare ranking bland de bästa hundra folkrika städer i USA Staden har ett betydande antal bibliotek som betjänar stora offentliga college och privata universitet finns här bland andra institutioner. Olika program inom näringsliv och förvaltning erbjuds bland annat.

Se MBA-examina i Garland i USA 2019

sökresultat funna Filter

Mba i strategiskt ledarskap

Amberton University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Garland

Master of Business Administration (MBA) grad i strategisk ledarskap erbjuds både i klassrummet föreläsning och distans-learning lägen.

Mba i ledning

Amberton University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Garland

Master of Business Administration (MBA) grad i Management erbjuds både i klassrummet föreläsning och distans-learning lägen.

Mba i allmänhet

Amberton University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Garland

Master of Business Administration (MBA) examen i Allmänna Business erbjuder en bred affärssystem som fokuserar på att utveckla både analytisk verksamhet och generell ledarskap