MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen i El Monte Amerikas förenta stater 2019

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Staden El Monte ligger i San Gabriel Valley i Los Angeles, Caliafornia. Dess befolkning på 1930-talet brukade bestå av vita nybyggare men på senare år har demografin förändrats med latinamerikaner utgör majoriteten.

Se MBA-examina i El Monte i USA 2019

sökresultat funna Filter

Online MBA i Executive Management och entreprenörskap

California Institute of Advanced Management
Internet Heltid Deltid 11 - 22 månader September 2019 Amerikas förenta stater El Monte + 1 fler

CIAM : s verkställande ledning

MBA i Executive Management och entreprenörskap

California Institute of Advanced Management
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 11 - 22 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater El Monte + 1 fler

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) är Nonprofit University dedikerade till att tillhandahålla ett praktiskt, praktisk, och tillämpligt MBA-program baserat på verkliga erfarenheter. Rolling admissions deadlines, med finansiellt stöd för dem som kvalificerar sig. Gäller idag!