339 Distansutbildning MBA Program i Amerikas förenta stater for 2024

Distansutbildning MBA Program i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • Syracuse, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    MBA@Syracuse, Syracuse University s högst rankade online MBA, gör det möjligt för yrkesverksamma att nätverka och avancera sina karriärer på så få som 24 månader. GMAT dispens tillgängliga, kandidatexamen krävs.

    • Online USA

    Heltid

    18 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    UNC Kenan-Flaglers topprankade online MBA-program har format agila ledare online i över ett decennium. Du kommer att utveckla ett förhållningssätt till ledarskap som speglar dina värderingar, förstärker dina styrkor och positionerar dig för framgång genom utmanande kurser, globala lärandeupplevelser och dedikerad karriärcoachning. GMAT undantag finns tillgängliga.

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Det AACSB-ackrediterade Master of Business Taxation-programmet vid University of Minnesotas Carlson School of Management innehåller kurser som utvecklats specifikt för onlineutbildning. I ett av de främsta skatteprogrammen i landet får du den djupa tekniska kunskapen tillsammans med de problemlösnings-, forsknings- och analytiska färdigheter som krävs för att bli en banbrytande affärsrådgivare. Lär dig av instruktörer med erfarenhet från världens ledande skatteföretag och företag.

    • South Orange, Amerikas förenta stater

    Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom online-program som vår Master of Business Administration erbjuder vi en intellektuellt utmanande miljö, verkliga erfarenheter och stöd från ett nära knyta samhälle som driver stora tankar.

    • San Antonio, Amerikas förenta stater

    Deltid

    30 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Det dubbla MSW/MBA-programmet från Our Lady of the Lake University är designat för studenter med en kandidatexamen i socialt arbete från ett CSWE-ackrediterat program som är intresserade av att utöva ledarskap, administrativa och ledande positioner i nästa fas av sin karriär. Den levereras online och ackrediteras av CSWE och ACBSP. Detta program levererar de specialiserade färdigheter du behöver för att arbeta med latinamerikanska barn och familjer och förbereder dig för den licensierade socialarbetarexamen.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Master of Business Administration från Calvin University kan slutföras på ditt schema på så lite som ett år. Genom en accelererad läroplan baserad på kristna värderingar, ger programmet praktiska färdigheter för verkliga affärsfrågor, plus stöd och personlig instruktion från branscherfarna lärare. Programmet erbjuder två valfria koncentrationer utformade för att ge en konkurrensfördel i din karriär.

    • Queens, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    I Skatteverket MBA-programmet från St. John's Tobin College of Business kommer du att få tillämplig teoretisk och teknisk skattekännedom för att tolka komplexa skatteregler och förordningar.

    • Charlotte, Amerikas förenta stater

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    I online-MBA med en global Business Management-koncentration från Queens University of Charlotte kommer du att utveckla förståelse och förmåga att lyckas som ledande inom nya globala affärsmöjligheter och utmaningar. Individualisera din examen genom att välja tre valbara kurser från ämnen inom internationell ekonomisk förvaltning, global affärsstrategi och tvärkulturell förvaltning, plus en uppslukande internationell affärsinlärningsupplevelse.

    • Marshall, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Gå med i en gemenskap av globala elever med en online MBA från Southwest Minnesota State University . Detta program levereras helt online genom en virtuell lärplattform, så att du kan fortsätta MBA samtidigt som du behåller dina andra åtaganden. Välj en koncentration inom entreprenörskap, allmän ledning, organisatoriskt ledarskap, internationellt företagande och ledarskap, marknadsföring, gästfrihet, mänskliga resurser eller sjukvårdsadministration.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den ACBSP-ackrediterade online Master in Business Administration (MBA) i IT Management från Rivier University lär dig hur du hanterar IT som en resurs. Lär dig hur du driver innovation med teknik, leder team genom virtuella miljöer, säkrar system och hanterar databaser.

    • Fairfax, Amerikas förenta stater

    Deltid

    33 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom att ge en mångsidig kompetensuppsättning med ett globalt perspektiv ger George Masons online MBA eleverna legitimationsförmåga och förtroende för att anta kritiska ledarroll roller i företag, regering och offentliga institutioner över hela världen. Kurser är tillgängliga helt online och är utformade för upptagna, professionella studenter.

    • Rock Hill, Amerikas förenta stater

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Winthrop Universitys 30-kredit-timmars online Master of Business Administration (MBA) -program ger dig möjlighet att leda med övertygelse i dina nuvarande och framtida roller. Du lär dig i ett rigoröst AACSB-ackrediterat program som lärs av dedikerad fakultet medan du tjänar mikrocertifikat i Business Analytics, finansiell analys och ledarskap i organisationer när du slutför grundläggande kurser. Du tar examen med förmågan och förtroendet att lösa dagens tuffaste affärsutmaningar.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    En online Master of Business Administration in Fraud and Forensics från Carlow University ger studenter ultimat flexibilitet när de förbereder sig för att främja etik i affärer. Omfattande kurser är designade för upptagna proffs som vill ha personlig undervisning från experter på området. Ta examen inom två år och var beredd att ta det nationella provet för certifierade bedrägeriexaminatorer och framstå som ledande inom bedrägeriförebyggande och hantering.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Slutför din online MBA på så lite som ett år med Methodist University. Öka din lön, avancera eller ändra din karriär och få de färdigheter som behövs för områden som marknadsföring, investeringsbanker, drift, management, konsultföretagande och mer i detta flexibla, konkurrenskraftiga program. Reeves School of Business är nationellt ackrediterad av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) för att erbjuda MBA.

    • Gainesville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk