Läs den officiella beskrivningen

Handla om

Master of Business Administration (MBA) examensprogrammet erbjuder ett brett perspektiv på företagsledning. MBA-läroplanen är utformad för att utveckla och förbättra affärsförmågan och kunskapen som är värdefulla för chefer, chefer och administratörer inom både vinst och ideella sektorer i ekonomin.

MBA-programmet är öppet för alla sökande som har en kandidatexamen från en ackrediterad institution, oavsett deras grundutbildningsområde. Vi välkomnar ansökningar från studenter med olika grundutbildningar, inklusive vetenskap, liberaleknik, humaniora, affärer, teknik och utbildning.

MBA-programmets pedagogiska inriktning handlar om organisatorisk beslutsfattande och ledarskap. Programmet är lämpligt för de som söker eller söker karriär på ledningsnivå i antingen offentliga eller privata organisationer.

Förkunskapskrav

 • En GMAT-poäng på 430 eller högre, eller motsvarande poäng på GRE
 • Alla universitets- och högskoleutskrifter
 • Återuppta
 • Ingen uppsats krävs

GMAT-avhämtning tillgänglig

GMAT / GRE-poängkravet kommer att upphävas för de studenter som har en generell GPA på 3,00 eller bättre, eller för dem med en GPA på 3,1 eller bättre för de senaste 60 timmarna eller för dem med en grundnivå övergripande GPA på 2,50 eller bättre och minst tre års meningsfull affärserfarenhet.

förutsättningar

De studenter som har en doktorsexamen ska vara beredda att starta MBA-läroplanen utan grundkurser. De som innehar en grundutbildning i ett annat område än företag kan kräva att de fyller ett eller flera av följande grundläggande krav:

 • Finansiell redovisning
 • Ledningsbokföring
 • Grundläggande av Ekonomien
 • Förstå företagsfinansiering
 • Principer för förvaltning
 • marknadsföringsprinciper
 • Företagsmatematik och statistik

Var och en av dessa grundkrav kan slutföras genom att slutföra lämpliga IVY online moduler. De självstimtade IVY-modulerna finns online på mbapreworks webbplats. När varje modul har slutförts med en lägsta betyg på 80, skickas ett färdighetsbevis automatiskt till avdelningen av IVY.

Några av dessa grundläggande krav kan avstå från MBA Director för de studenter som kan visa framgångsrika tidigare kurs på dessa områden. Grundläggande krav för varje elev bestäms från fall till fall. Det förväntas generellt att studenten kommer att slutföra alla nödvändiga grundkrav innan de får gå in på en MBA-kurs.

Tillgänglig 100% online och ansikte mot ansikte på campus

Vår online MBA kan nås över hela världen. 30-timmars MBA-programmet är utformat för att möta behoven hos yrkesverksamma inom ett brett spektrum av affärsområden. Online-sektionerna erbjuds på fem 8-veckors villkor under hela året (Fall I, Fall II, Spring I, Spring II, och Summer). De ansikte mot ansikte / hybrid MBA-sektionerna erbjuds på traditionella 16-veckors villkor under hösten och våren, och på en enda 8-veckorsperiod under sommaren. MBA-studenter är fritt att välja att anmäla sig till antingen en online sektion eller ett ansikte mot ansikte avsnitt när som helst. Detta ger eleverna stor flexibilitet vid genomförandet av programmet.

Start datum

 • Våren: 14 januari 2019
 • Höst: 26 augusti 2019

Varaktighet

 • Deltid 18-24 månader
 • Heltid 12-16 månader

avgifter

Carr Graduate Scholarships är ASU: s främsta stipendier för doktorander. Utmärkelser baseras på grundnivå GPA. Studenter anses för Carr Graduate Scholarship efter deras godkännande i College of Graduate Studies.

Icke-Texas invånare som beviljas Carr Graduate Scholarship på minst $ 1000 kvalificerar sig också för att betala in-state undervisning och avgifter. Detta skulle vara en besparing på cirka 50% på undervisning och avgifter för utomstående studenter och internationella studenter.

Carr Graduate Scholarship information

Stipendium

Årligt pris *

kvalifikationer

Carr Graduate Fellow

Upp till $ 2.500

3,76-4,0 Totalt Undergrad GPA

Carr Graduate Academic

Upp till $ 2.000

3,51-3,75 Övergripande Undergrad GPA

Carr Graduate Blå och Guld

Upp till $ 1500

3,4-3,5 Övergripande Undergrad GPA

* Beloppen i tabellen är baserade på anmälan på 9 semesterterminor per höst / vårtermin. Studenter som är inskrivna i färre semesterkrediter kommer att få ett programpris för stipendier.

 • Studenter kommer automatiskt att övervägas för ett Carr Graduate Scholarship - ingen ansökan krävs!
 • Måste godkännas för examen till ASU som examenssökande student.
 • Utmärkelser baseras på elevernas övergripande grundutbildning vid antagningstillfället.

Deadline

 • International Student Spring: 1 november 2018
 • Internationellt studentfall: 10 juni 2019
Program undervisas på:
Engelska
Angelo State University College of Business
Senast uppdaterad August 22, 2018
Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Aug. 26, 2019
Jan. 2020
Duration
12 - 24 månader
Deltid
Heltid
Deadline
Juni 10, 2019
Kontakt Skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 26, 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Juni 10, 2019
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 26, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Juni 10, 2019
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum