MBA

Alvernia University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA

Alvernia University

Du kan nu tjäna en ACBSP Accredited MBA från ett rankat universitet i USA för under $ 15,000!

Alvernia University ligger i storstadsregionen Philadelphia, den 8: e största storstadsekonomin i USA, och erbjuder internationella studenter utmärkta möjligheter att tjäna högkvalitativ utbildning och exponering för ledande amerikanska företag. Universitetet grundades 1958 och stödjer en campusbefolkning på mer än 2900 studenter med en rad olika studier på grundnivå och examen.

Den högt rankade Alvernia MBA är ackrediterad av Ackrediteringsrådet för företagsskolor och program (ACBSP). Programmet är utformat för yrkesverksamma som ställer lika värde på intellektuell prestation och professionell tillväxt. Traditionella format MBA-lektioner erbjuds på campus i Reading, Pennsylvania. Kvällskurser erbjuds på flera platser i Philadelphia-området. Efter avslutad första läsår får internationella studenter godkännande för att genomföra kursplaner, vilket ger erfarenhet och exponering i de flesta amerikanska företag.

Det finns också attraktiva stipendier för kvalificerade internationella studenter. Efter stipendiet är MBA (30 hektar) undervisning endast 14 600 USD. Det är ett av endast några ACBSP-ackrediterade program som inte kräver GMAT. Forskningsrapporter pekar på Post-MBA startlön som ökar 41-50% över Pre-MBA lön. MBA-startlöner i USA kan sträcka sig från US $ 55 000 till US $ 85 000 beroende på koncentration och erfarenhet.

MBA Avgifter och stipendier

Attraktiva, meritbaserade stipendier finns tillgängliga för kvalificerade internationella studenter. Universitetet erbjuder en 30 och 39 kredit timma MBA (39 kredit timmar för studenter som inte har studerat tidigare).

Förkunskapskrav

Minst 6,5 IELTS (eller motsvarande) och minst 3,0 GPA krävs för upptagande. Alvernia MBA är ett av endast några ACBSP-ackrediterade MBA-program för att avstå från GMAT-krav.

Dag MBA-programmet

Alvernias MBA-program är att heltidspersonen vill fullfölja sin MBA på så lite som ett år. Detta program är för studenter som nyligen har avslutat sina grundutbildningar eller med en tidig yrkeserfarenhet.

Detta program är idealiskt för studenter som nyligen har avslutat sin grundutbildning, med tidig yrkeserfarenhet, eller de som söker en heltid MBA-program.

Vårt flexibla, pragmatiska och etikstyrda program ger dig ett övergripande tillvägagångssätt för företagsadministrationens utveckling och den nya utvecklingen som varje affärsverksamma behöver trivas. Vi är stolta över att tillhandahålla ett av de mest banbrytande MBA-programmen i östra Pennsylvania.

Personlig inlärning och uppmärksamhet.

Våra små klassstorlekar hjälper till att säkerställa personlig inlärning och uppmärksamhet. Och vår kooperativa kultur betonar att vi arbetar med andra studenter för att uppnå mål - en kraftfull och nödvändig färdighet i dagens komplexa, snabba affärsmiljö. Du kommer också att sätta din affärsförmåga i praktiken under ditt senaste termin med ett personligt slutligt projekt i en Capstone-kurs som vi kallar Executive Leadership Seminar.

Lär dig av affärsmässiga kunskaper och instruktörer.

Våra företagsfakultetsmedlemmar och instruktörer har verkligheten i praktiken lika imponerande som deras akademiska bakgrund. Förpliktigad att främja din utbildning, fakulteten förstärker ständigt vad de lär sig för att återspegla det som verkligen händer i näringslivet.


Kväll MBA-programmet

Delta på campus klasser på våra läsplatser, Pottsville eller Pottstown platser. Med sex accelererade 7-veckors villkor per år, får du med MBA-programmet dig en högre grad än traditionella program. Studenter kan slutföra sin examen på så lite som ett år.

Att tjäna en Master of Business Administration (MBA) på Alvernia University är lika mycket om framtiden som det handlar om idag. Vi ger en rik och innovativ utbildning i affärer som ger värde i en ständigt föränderlig ekonomi. Vi är stolta över att tillhandahålla ett av de mest banbrytande MBA-programmen i östra Pennsylvania.

Vårt flexibla, pragmatiska och etikstyrda program ger dig ett övergripande tillvägagångssätt för företagsadministrationens utveckling och den nya utvecklingen som varje affärsverksamma behöver trivas.

Få din examen i tid och på mål.

Våra kvälls MBA-program kan du tjäna din examen i en högre takt än traditionella program. De flesta elever tar två lektioner i en 7-veckors term som gör det möjligt för eleverna att slutföra sin examen på så lite som ett år. Det finns flera klassformat och tidsluckor på kvällen som du kan välja mellan för att passa din livliga livsstil. MBA-lektioner erbjuds på flera campus i Reading, Pottsville och Pottstown som är tillgängliga för många samhällen i området, inklusive Harrisburg, Allentown, Lancaster, Kutztown och Philadelphia. Det betyder att du kan ta lektioner på campus som är mest lämplig för dig.

Personlig inlärning och uppmärksamhet.

Du kommer att utveckla en kurs som passar dina individuella behov och intressen utifrån våra flexibla kursformat - online, blandat och klassrum. Våra små klassstorlekar hjälper till att säkerställa personlig inlärning och uppmärksamhet. Och vår kooperativa kultur betonar att vi arbetar med andra studenter för att uppnå mål - en kraftfull och nödvändig färdighet i dagens komplexa, snabba affärsmiljö. Du kommer också att sätta din affärsförmåga i praktiken under ditt senaste termin med ett personligt slutligt projekt i en Capstone-kurs som vi kallar Executive Leadership Seminar.

Startdatum

Januari, maj och augusti

Varaktighet

12-24 månader

Studie- och karriärmöjligheter i USA

Förenta staterna har den största internationella studentpopulationen i världen på grund av sitt rykte för att ge utbildning i världsklass. Detta stöds av 61 universitet som ingår i världens topp 100 rankningar.

Men möjligheten går utöver att tjäna en examen. Internationella studenter på F-1 visum har också juridiskt möjlighet att arbeta hos större företag via praktikutbildning (CPT) under sina studier och Optional Practical Training (OPT) efter examen. Om en student bedriver studier inom området STEM (Vetenskap, Teknik, Teknik eller Matematik) kan de lagligt driva OPT och jobba heltid i upp till 3 år. På masternivå kan detta innebära att eleverna får anställning med betydande löner, vilket ger en utmärkt avkastning på investeringar och skapar en plattform för en meningsfull karriär. Med arbetslöshet på rekordlåga nivåer (4,1% från och med januari 2018) har det aldrig varit bättre att investera i studier i USA.

Ett annat inslag i amerikanska universitet är möjligheten att få tillgång till högkvalitativa stipendier. Många universitet kommer att tillhandahålla meritbaserade stipendier för akademisk prestation.

Greater Metropolitan regionen Philadelphia är den 8: e största storstadsekonomin i USA. Internationella studenter som söker en examen med Alvernia University kommer att ha tillgång till stora amerikanska arbetsgivare precis utanför dörren. Högt rankad och ackrediterad av ackrediteringsrådet för företagsskolor och program (ACBSP.org) är programmet utformat för yrkesverksamma som ställer lika värde på intellektuell prestation och professionell tillväxt. Traditionella format MBA-lektioner erbjuds på campus i Reading, Pennsylvania och kvällskurser på flera platser i Philadelphia-området. Förkunskapskurser är också tillgängliga för studenter utan företagsekonomi.

Det finns också attraktiva stipendier för kvalificerade internationella studenter. Efter stipendiet är MBA-studien (30 hektar) endast 14 650 US-dollar för nigerianska studenter. Det är ett av endast några ACBSP-ackrediterade program som inte kräver GMAT. Forskningsrapporter pekar på Post-MBA startlön som ökar 41-50% över Pre-MBA lön. MBA-startlöner i USA kan sträcka sig från US $ 55 000 till US $ 85 000 beroende på koncentration och erfarenhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Alvernia University

Senast uppdaterad November 3, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Maj 2019
Duration
Varaktighet
12 - 24 månader
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Reading, Pennsylvania
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Maj 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Amerikas förenta stater - Reading, Pennsylvania
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Maj 2019
Amerikas förenta stater - Reading, Pennsylvania
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Aug. 2019
Amerikas förenta stater - Reading, Pennsylvania
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan