MBASTUDIES.SE

Jämför de 68 mest populära MBA-programmen i Tyskland 2019

Tyskland har ett av de största universitetssystemen i Europa och betraktas som ett land med en lång universitetshistoria. Universiteten i Tyskland är attraktiva för studenter från hela världen, vilket gör en MBA i Tyskland till en unik och pedagogiskt spännande upplevelse.

MBA i Tyskland erbjuder utmanande kurser som hjälper studenterna att förbättra sitt kritiska tänkande. Studenter på MBA-program i Tyskland får en solid grund i företagsekonomi genom att tillämpa teori på verkliga affärsproblem och genom att lära sig att manövrera i den ständigt föränderliga globala affärsmiljön. Studenter kan välja mellan specialiseringsområden såsom finans, e-handel, marknadsföring och teknisk management. Med en MBA-examen från Tyskland är man kvalificerad att börja sin karriär i näringslivet, både i multinationella företag och små, lokala företag.

Ta en titt på alternativen nedan och hitta den MBA-examen i Tyskland som du söker efter!

sökresultat funna Filter

MBA Maritime och Shipping Management

Berlin School Of Business & Innovation
Campusstudier Heltid 18 månader Februari 2020 Tyskland Berlin

MBA i sjöfarts- och sjöfartsexperter kommer att lära dig att starta din karriär i branschen genom att ge dig kunskap och praktiska färdigheter.

Grenoble MBA

GISMA
Campusstudier Heltid 24 månader September 2019 Tyskland Berlin

Detta MBA-program är en prestigefylld företagskvalificering som levereras i samarbete med Grenoble Ecole de Management (GEM) - en av de mest ansedda handelshögskolorna i världen. Programmet erbjuder ett unikt tillfälle att studera en topprankad europeisk examen i hjärtat av Berlin, vilket öppnar en rad olika arbetsmöjligheter för unga yrkesverksamma och akademiker.

MBA International Business

IUBH University of Applied Sciences
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 - 6 terminer Oktober 2019 Tyskland Bad Honnef Berlin + 3 fler

Med MBA i International Business kommer du att förvärva de färdigheter som behövs i ett brett utbud av företag och industrier för att ta på sig utmanande chefsrollers roller. Om du har en examen i teknik, naturvetenskap eller humaniora, ger MBA dig den bästa chansen att kvalificera sig för förvaltning.

Mba internationell företagsledning

Furtwangen University/HFU Business School
Campusstudier Heltid 3 terminer Oktober 2019 Tyskland Villingen-Schwenningen

Den HFU MBA kombinerar en spjutspetsläroplanen undervisas helt på engelska av en dynamisk och internationellt erfarna lärare. Den HFU Business School är en fakultet Hochschule Furtwangen

MBA heltidsprogram på Darmstadt Business School

Darmstadt University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 terminer Oktober 2019 Tyskland Darmstadt

MBA heltidsprogrammet på Darmstadt Business School är skräddarsydd för att möta utmaningarna i en dynamisk global ekonomi. Det är ett klassiskt general management program med betoning på strategi, finans, marknadsföring och ledarskapsundervisning. Efter konceptet Applied Sciences fokuserar vi på en nära koppling mellan teori och praktisk tillämpning.

Master of Business Administration (MBA) i internationell affärsverksamhet - redovisning och finansiering specialisering

New European College
Campusstudier Heltid 3 terminer Oktober 2019 Tyskland Munich

Master of Business Administration (MBA), har blivit den akademiska karriären lyft för både företagare och företagsanställda. Globaliseringen kräver MBA-examen med en verkligt internationell verksamhet utbildning.

MBA International Management

Pforzheim University
Campusstudier Heltid 3 - 4 terminer Kontakt Skolan Tyskland Pforzheim

Akkrediterad av AACSB, integrerar vår MBA generell ledning, ansvarig förvaltning av hållbar globalisering, innovationshantering och förvaltning i Europa ur ett globalt perspektiv.

Master of Business Administration (MBA)

EBS Universität
Campusstudier Heltid 12 - 18 månader Oktober 2019 Tyskland Oestrich-Winkel

Den globala ekonomin är i konstant flöde och erbjuder många karriärmöjligheter. Vill du utveckla vidare, förbättra ditt spektrum av möjligheter och är redo att ta nästa steg i din karriär?

MBA Renewables

Renewables Academy AG (RENAC)
Internet Kombinerat online och på campus Deltid 5 terminer Oktober 2019 Tyskland Berlin + 1 fler

Online masterexamen MBA Renewables ger en Master of Business Administration med fokus på förnybar energi och energieffektivitet.

MBA i entreprenörskap

EU Business School
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 - 2 år Januari 2020 Spanien Barcelona Schweiz Geneva Montreux Tyskland Munich Switzerland Online + 9 fler

De växande företagen måste anpassa sig till miljö och tekniska förändringar. Denna stora förberedelser för utmaningarna att etablera och växa ett företag i dagens dynamiska klimat. Vi hjälper dig att bygga ramverket för ditt nya företag och ge dig den kompetens som krävs för att bli en entreprenör. Efter examen kommer du att utveckla nyckelfärdigheter för framgång inom områdena ny produkt- och serviceutveckling samt små och familjeföretagsledning.

Master of Business Administration (MBA)

University of Applied Sciences Europe
Kombinerat online och på campus Deltid 3 terminer September 2019 Tyskland Berlin Iserlohn Hamburg + 2 fler

Digitalisering, globalisering och en ökad efterfrågan på hållbarhet utgör utmaningar för företag idag. Du behöver kvalificerade specialister och chefer som identifierar och implementerar innovativa och framtidsinriktade affärsmodeller. Avgörande för din framgång som ledare är hur mycket du är redo att ta ansvar och öppna upp nya områden. Det handlar om nätverkshantering och personlig tillväxt i arbetsvärlden 4.0. Som examen kommer du att kunna svara på utmaningarna på globala och digitala marknader, utnyttja innovation och leda team. Definiera om din företagskompetens och studera kvaliteten på undervisningen vid ett av de tio bästa tyska universiteten.

Dual Degree in General Management, MA / MBA (USA)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)
Internet Heltid 24 månader Öppen antagning Tyskland Germany Online

Den jobbintegrerade Dual Degree i General Management-programmet från School of International Business och Entrepreneurship ( SIBE ) är den perfekta starten på din karriär. Programdeltagarna arbetar heltid som managementassistenter i företag och genomför samtidigt ett tvåårigt interaktivt online-studieprogram på SIBE i samarbete med Post University (USA). Genom att bearbeta utmanande konkreta projekt som en integrerad del av studien utvecklar du dina egna kompetenser och genererar mätbara fördelar för partnerbolagen.

Csr & ngo-förvaltning (MBA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campusstudier Heltid Deltid 18 månader Kontakt Skolan Tyskland Rheinbach + 1 fler

Den FIBAA ackrediterade master kurs erbjuder en unik ledarskap och programledning, för att förbereda studenterna för en karriär inom en icke-statlig organisation.

MBA i Big Data Management

IUBH Online
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Oavsett om det handlar om klassisk handel eller online shopping, finansiella tjänster, flyg, resor och turism eller i telekommunikation: i nästan alla branscher är det data som avgör framgång för ett företag. Det handlar inte bara om stora mängder samlad data.

Berlin MBA

Berlin School of Economics & Law
Campusstudier Heltid Deltid 15 - 24 månader September 2019 Tyskland Berlin + 1 fler

Berlin MBA, med sina olika specialiseringsmöjligheter, förbereder både yrkesmässigt och personligt för ledningsuppgifter i internationell företagspraxis, utökar karriärmöjligheter och möjliggör därigenom en konsekvent utövande av individuella karriärmål. Berlin MBA, som har godkänts av det internationellt kända ackrediteringsbyrån AMBA, kan studeras både på heltid (15 månader) och på deltid (24 månader).