MBASTUDIES

De mest populära MBA-programmen i Ulm Tyskland 2020

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Se MBA-examina i Ulm i Tyskland 2020

sökresultat funna Filter

MBA International fastighetsförvaltning

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Tyskland, Biberach + 5 Mer
MBA
Januari 2020
<
Heltid
<
13 månader
Tysk
Campusstudier

Kursen International Real Estate Management, första masterprogrammet för fastighetsbranschen i Tyskland (sedan 2002), ger omfattande yrkeskunnande för junior och chefer i fast ...

Läs mer

Mba bolagsstyrningskonstruktion

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Tyskland, Biberach + 5 Mer
MBA
Januari 2020
<
Heltid
<
12 veckor
Tysk
Campusstudier

Kraven på chefer inom byggbranschen blir allt mer krävande och komplex. Förutom teknisk kunskap ekonomiska, juridiska och organisatoriska färdigheter samt ledarskap och lednin ...

Läs mer