MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen i Coburg Tyskland 2019

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Se MBA-examina i Coburg i Tyskland 2019

sökresultat funna Filter

MBA Finansiell Förvaltning

Coburg University (Bavaria)
Campusstudier Heltid 4 terminer Kontakt Skolan Tyskland Coburg

Examensplanen omfattar en generell förvaltningsplan och är det enda engelsklärda internationella heltids MBA-programmet i Tyskland med ett särskilt fokus på ekonomi.