MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Bad Honnef Tyskland 2019

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Bad Honnef är en kurort i Tyskland nära Bonn i Rhein-Sieg-distriktet, Nordrhein-Westfalen.

Se MBA-examina in Bad Honnef i Tyskland 2019

sökresultat funna Filter

Magister i företagsekonomi

IUBH Fernstudium
Internet Heltid Deltid 2 - 6 terminer Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Med vår MBA-distansutbildning erbjuder vi dig ett av de mest innovativa och moderna tyska och engelska språkkurserna världen över. Den starka internationella orienteringen av examensprogrammet öppnar möjligheter för framsteg i den globala miljön.

MBA i marknadsföring

IUBH Online
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Du kommer att leda internationella marknadsförings- och reklamkampanjer och samarbeta med partners, kollegor och byråer över hela världen. En MBA i marknadsföring öppnar dörren för en karriär som marknadschef för ett globalt företag.

MBA i IT-hantering

IUBH Online
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Information är den viktigaste kapitalen för företagen. Men vem bestämmer vilken information som är värdefull? Hur får du det bästa ur denna information? Och vilken teknik kan vara användbar? Det här är de frågor som besvaras av IT-specialisterna.

MBA i ekonomi

IUBH Online
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Vårt MBA-program med en specialisering inom ekonomi

MBA I Engineering Management

IUBH Online
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Ingenjörerna är skyldiga att visa ett stort antal kvaliteter som precision, effektivitet och tillförlitlighet. I teknikledning kommer du att lära dig hur du hanterar dessa begåvade individer samtidigt som du utvecklar och förbättrar marknadsstrategier, varumärkeshantering och lönsamhet.

MBA i Big Data Management

IUBH Online
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Oavsett om det handlar om klassisk handel eller online shopping, finansiella tjänster, flyg, resor och turism eller i telekommunikation: i nästan alla branscher är det data som avgör framgång för ett företag. Det handlar inte bara om stora mängder samlad data.

Master of Business Administration

IUBH Online
Internet Heltid Deltid 12 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Vårt MBA distansprogram är den perfekta utgångspunkten för nästa steg i din professionella väg - en karriär som en framgångsrik chef. Programmet kvalificerar dig inom områdena företagsekonomi, företagsledning, marknadsföring, ekonomi och ledarskap för krävande aktiviteter inom mitten till övergripande ledning inom många branscher och specialområden.

MBA klinisk forskning ledning

IUBH University of Applied Sciences
Campusstudier Internet Heltid Deltid 6 terminer Oktober 2019 Tyskland Bad Honnef + 2 fler

Denna 6-åriga professionell certifiering använder blandad och på plats lärande med branschexperter från PAREXEL International. Postgraduate Certificate in Clinical Research Management ger djupgående kunskaper och insikter om den kliniska forskningsindustrin, från läkemedelsupptäckt till lagstadgade krav och datahantering.

MBA International Business

IUBH University of Applied Sciences
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 - 6 terminer Oktober 2019 Tyskland Bad Honnef Berlin + 3 fler

Med MBA i International Business kommer du att förvärva de färdigheter som behövs i ett brett utbud av företag och industrier för att ta på sig utmanande chefsrollers roller. Om du har en examen i teknik, naturvetenskap eller humaniora, ger MBA dig den bästa chansen att kvalificera sig för förvaltning.