MBASTUDIES.SE

Jämför de 8 mest populära MBA-programmen i Tjeckien 2019

Tjeckien har en lång tradition av utmärkta högskoleutbildningar som hålls högt i kurs. Tjeckien har en lång och rik historia, är full av kultur, och är en spännande plats för studenter att växa professionellt och personligt. En MBA i Tjeckien kan leda till spännande karriärmöjligheter i hela Europa.

Det finns ett antal alternativ för många internationella studenter som söker en MBA i Tjeckien även specialisering inom områden som ekonomi, management, marknadsföring och projektledning. Dessutom kommer elever MBA i Tjeckien program få en stark förståelse för grundläggande affärsprinciper inom marknadsföring, ledarskap, etik, redovisning och informationsteknologi. MBA i Tjeckien elever kommer att använda de kunskaper de får i kurser för att tillämpa teori till praktik att ta itu med verkliga problem i näringslivet.

Om du vill veta mer om en MBA i Tjeckien, bläddra igenom alternativen nedan och du kan hitta programmet för dig!

sökresultat funna Filter

Czech College
Campusstudier Heltid 18 månader Kontakt Skolan Tjeckien Prague Förenade arabemiraten Sharjah + 2 fler

MBA Business

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader September 2019 Tjeckien Prague

Vi är det enda universitetet i Centraleuropa som erbjuder en MBA-examen med ett affärsfokus och UNYP kandidater har fördelen att man etablerar företag enligt marknadens behov och önskemål.

MBA Projektledning

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader Oktober 2019 Tjeckien Prague

MBA som fokuserar på projektledning ger studenterna en fullständig översikt över projektledningsmål, verktyg och mätning. Det här alternativet är idealiskt för studenter som vill ha kompetens inom metoder och hur framgångsrik projektledning fungerar. För att öka affärsutvecklingen är det nödvändigt att ha djup kunskap om att utforma och effektivisera processer samt utveckla affärer.

MBA Management

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader Oktober 2019 Tjeckien Prague

MBA med inriktning på ledning är en traditionell kurs för dem som söker en bred kunskapsbas i sina studier. Det är idealiskt för att förbereda studenter för rollen som övergripande ledning i alla storlekar. Det är också perfekt för studenter som vill starta egen verksamhet eller driva ett företag. Specialiserade ämnen bygger på grundämnen för att få komplicerad affärsvetenskap.

MBA-marknadsföring

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader Oktober 2019 Tjeckien Prague

Marknadsföring MBA förbereder studenterna för de komplexa utmaningar som företag möter i en mycket konkurrensutsatt miljö. Marknadsföring och marknadsföringskommunikation har blivit viktiga faktorer för att attrahera och behålla marknadsandel och marknadsföringsstrategi. Detta alternativ är idealiskt för att förbereda studenter för ledande befattningar inom marknadsföring. Specialiserade ämnen bygger på grundläggande ämnen och ger omfattande marknadsföringskunskaper.

MBA-program med fokus på ekonomi

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader September 2019 Tjeckien Prague

MBA med inriktning mot finans och bank förbereder studenterna att gå in i den komplexa världen av företagsfinansiering. Finans är livsnerven i någon organisation, och tillväxten i den internationella handeln lägger ännu större tonvikt på de ekonomiska aspekterna av verksamheten. Denna MBA är idealisk för studenter som vill få professionell kunskap om arbetsmetoder och bank- och finansmarknadernas funktion.

Online MBA i marknadsföring och internationellt företagande

Central European Management Institute (CEMI)
Internet Deltid 1 år Oktober 2019 Tjeckien Prague

Programmet Marketing Management och International Business på CEMI är lämpligt för alla chefer som hanterar internationella affärs- och marknadsföringsaktiviteter i företag av alla storlekar och alla områden. Det är ett program med två semestrar, undervisat på engelska, helt online. Den innehåller 10 studiemoduler.

Online MBA i Global Business Leadership

Central European Management Institute (CEMI)
Internet Deltid 1 år Oktober 2019 Tjeckien Prague

Global Business Leadership-programmet är lämpligt för mellan- och toppchefer, särskilt från företag som är verksamma på internationell nivå. Huvudmålet är att få en övergripande översikt över den globala verksamheten och nuvarande trender inom ledningen. Programmet lärs på engelska av ett internationellt team av universitetshandledare.