MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Prague Tjeckien 2019

En MBA är en spännande utbildningsprogrammet för dagens 's proffs och kan hjälpa dem att bli framgångsrika i dagens ' s tillväxtmarknader. En MBA i Prag hjälper eleverna att utveckla de färdigheter som krävs för att bli bästa ledare i globala verksamhet. De akademiska program kombinerar klasser kärnverksamhet: finans, redovisning och förvaltning med unika specialisering möjligheter i: internationell företag, marknader pengar, entreprenörskap och andra. En MBA i Prag erbjuder också olika studieinriktningar och ger studenterna ett brett utbud av affärsrelaterade möjligheter.

MBA i Prag nyutexaminerade få erfarenheter som finns i Europa och globalt och arbetar ofta i banker, bank företag kapital och ideella företag såväl som insamling, sjukvårdsorganisationen och internationell utveckling. En MBA i Prag kan ge de kunskaper och färdigheter som behövs för att vara framgångsrik i en rad olika områden.

En MBA i Prag är en fantastisk möjlighet att studera på en plats att växa med möjligheterna och program försöker människor som vill lära sig affärer på en global skala. Låt en MBA i Prag hjälper dig att nå dina drömmar! Läs nedan för att få mer information!

sökresultat funna Filter

Czech College
Campusstudier Heltid 18 månader Kontakt Skolan Tjeckien Prague Förenade arabemiraten Sharjah + 2 fler

MBA Business

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader September 2019 Tjeckien Prague

Vi är det enda universitetet i Centraleuropa som erbjuder en MBA-examen med ett affärsfokus och UNYP kandidater har fördelen att man etablerar företag enligt marknadens behov och önskemål.

MBA Projektledning

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader Oktober 2019 Tjeckien Prague

MBA som fokuserar på projektledning ger studenterna en fullständig översikt över projektledningsmål, verktyg och mätning. Det här alternativet är idealiskt för studenter som vill ha kompetens inom metoder och hur framgångsrik projektledning fungerar. För att öka affärsutvecklingen är det nödvändigt att ha djup kunskap om att utforma och effektivisera processer samt utveckla affärer.

MBA Management

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader Oktober 2019 Tjeckien Prague

MBA med inriktning på ledning är en traditionell kurs för dem som söker en bred kunskapsbas i sina studier. Det är idealiskt för att förbereda studenter för rollen som övergripande ledning i alla storlekar. Det är också perfekt för studenter som vill starta egen verksamhet eller driva ett företag. Specialiserade ämnen bygger på grundämnen för att få komplicerad affärsvetenskap.

MBA-marknadsföring

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader Oktober 2019 Tjeckien Prague

Marknadsföring MBA förbereder studenterna för de komplexa utmaningar som företag möter i en mycket konkurrensutsatt miljö. Marknadsföring och marknadsföringskommunikation har blivit viktiga faktorer för att attrahera och behålla marknadsandel och marknadsföringsstrategi. Detta alternativ är idealiskt för att förbereda studenter för ledande befattningar inom marknadsföring. Specialiserade ämnen bygger på grundläggande ämnen och ger omfattande marknadsföringskunskaper.

MBA-program med fokus på ekonomi

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 19 månader September 2019 Tjeckien Prague

MBA med inriktning mot finans och bank förbereder studenterna att gå in i den komplexa världen av företagsfinansiering. Finans är livsnerven i någon organisation, och tillväxten i den internationella handeln lägger ännu större tonvikt på de ekonomiska aspekterna av verksamheten. Denna MBA är idealisk för studenter som vill få professionell kunskap om arbetsmetoder och bank- och finansmarknadernas funktion.

Online MBA i marknadsföring och internationellt företagande

Central European Management Institute (CEMI)
Internet Deltid 1 år Oktober 2019 Tjeckien Prague

Programmet Marketing Management och International Business på CEMI är lämpligt för alla chefer som hanterar internationella affärs- och marknadsföringsaktiviteter i företag av alla storlekar och alla områden. Det är ett program med två semestrar, undervisat på engelska, helt online. Den innehåller 10 studiemoduler.

Online MBA i Global Business Leadership

Central European Management Institute (CEMI)
Internet Deltid 1 år Oktober 2019 Tjeckien Prague

Global Business Leadership-programmet är lämpligt för mellan- och toppchefer, särskilt från företag som är verksamma på internationell nivå. Huvudmålet är att få en övergripande översikt över den globala verksamheten och nuvarande trender inom ledningen. Programmet lärs på engelska av ett internationellt team av universitetshandledare.