MBASTUDIES

Hitta MBA-program Teknologiförvaltning i Spanien 2021

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

Det här utbildningsprogrammet är en perfekt blandning av teknik relaterade utbildning och förvaltning vetenskaper. Detta innebär att MBA i Technology Management läroplanen omfattar teknisk kunskap samt metoder verksamhet. Bortsett från att denna examen omfattar även IT och telekommunikation ledningsmetoder.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära MBA-programmen Teknologiförvaltning i Spanien 2021

2 Resultat i Teknologiförvaltning, Spanien Filter

MBA i förvaltning av informationsteknik ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
MBA
<
Heltid
<
15 månader
Engelska
Internet

Management of Information Technology MBA-programmet är utformat för att möta den växande efterfrågan på IT-chefer.

Läs mer

MBA i digital transformation

ENAE Business School
MBA
<
Heltid
<
10 månader
Spansk
Campusstudier

Master in Business Administration MBA specialiserad i Digital Transformation of ENAE Business School ställer din kunskap, erfarenheter, färdigheter och tekniker för att ta itu ...

Läs mer