MBASTUDIES

Jämför MBA-program Teknologiförvaltning i Asien 2021

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

MBA i Technology Management är ett program utformat för studenter som vill bygga en växande karriär inom tekniska förvaltningen. Syftet med detta program är att ge de studerande med ledningen väsentligheter specialiserat inom området teknik. Eftersom tekniken ständigt framåt, företagen måste ha människor som är kapabla att hantera affärssituationer inom denna framväxande sektor. En MBA i detta fält armar dig med verktyg för att arbeta dig igenom denna sofistikerade värld av teknik.

Som den största och folkrikaste världsdel i världen, består Asien av en mängd olika etniska grupper, kulturer, miljöer, ekonomi, historiska band och statliga system.

Se alla MBA-program Teknologiförvaltning i Asien 2021

3 Resultat i Teknologiförvaltning, Asien Filter

Waseda-Nanyang Dubbel MBA-program

Waseda Business School
MBA
<
Heltid
<
14 månader
Engelska
Campusstudier

Waseda-Nanyang Double MBA-programmet är ett accelererat 14-månaders program som kombinerar styrkorna hos två av de bästa handelshögskolorna i Asien. Det har dubbelt fokus på g ...

Läs mer

MBA Online Management of Digital Transformation (ISG EPITA)

IONISx
MBA
<
Deltid
<
18 månader
Franska
Internet

Lyssna på de strategiska utmaningarna för den digitala och globala omvandlingen av ekonomin, och utveckla en 360 ° vision om att företaget ska få höjd.

Läs mer

Master of Business Administration (technology management)

K L University
MBA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Akademiska program är en uppsättning kurser som erbjuds av universitet som en student kan välja och slutföra fastställda poäng för att kvalificera sig för en examen i det akad ...

Läs mer