98 MBA Program i Studier i marknadsföring 2024

MBA Program i Studier i marknadsföring 2024Filter
    • South Orange, Amerikas förenta stater

    Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom online-program som vår Master of Business Administration erbjuder vi en intellektuellt utmanande miljö, verkliga erfarenheter och stöd från ett nära knyta samhälle som driver stora tankar.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den ACBSP-ackrediterade online Master in Business Administration (MBA) i marknadsföring från Rivier University lär dig hur du sticker ut som marknadsledare. Lär dig hur du bäst skapar digitala marknadsföringskampanjer, använder analyser i beslutsfattande, hanterar försäljning och utvecklar och hanterar ett varumärke.

    • Rock Hill, Amerikas förenta stater

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Winthrop Universitys online Master of Business Administration (MBA) -program med en koncentration inom marknadsföring undersöker ämnen inklusive global konkurrenskraft, e-handel, affärsplanskrivning, köpbeteende, marknadsundersökningar och andra marknadsföringsämnen. Många kandidater fortsätter att arbeta för organisationer som reklambyråer och företags marknadsföringsavdelningar.

    • Berlin, Tyskland

    Heltid

    18 månader

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    IU s MBA i internationell marknadsföring läroplan ger studenterna en konkurrensfördel i dagens snabbt föränderliga och diversifierade affärsmiljö genom att ge en grund för att förstå marknader, rivaler, produktportföljer och kundbeteende från en internationell och stark ledningssynpunkt. Studenter kommer att finslipa sina entreprenöriella färdigheter och lära sig om de senaste framstegen inom digital marknadsföringsteknik, reklam och media från branschfolk med minst 3 års erfarenhet, för att förbereda dem för en framtid inom internationell marknadsföring.

    • Online

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Har du en passion för marknadsföring och affärer? Då är denna MBA i internationell marknadsföring rätt studieprogram för dig. Du kommer att lära dig hur du skapar affärsvärde genom framgångsrika marknadsföringsstrategier. Du kommer också att få kompetens och kunskap för att effektivt hantera team. Med online MBA i marknadsföring vid IU kommer du att studera med ett internationellt tänkesätt och fokusera på globala varumärkesstrategier. Studera online och dra nytta av full flexibilitet.

    • Livingston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    University of West Alabamas online Master of Business Administration kommer att förbereda dig för att avancera din karriär när du skärper dina färdigheter inom ett brett spektrum av grundläggande affärsämnen. Med flera programkoncentrationer kommer du att ta examen med specialutbildning inom ett område som passar dina karriärmål.

    • Zürich, Schweiz

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Munich, Tyskland
    • Berlin, Tyskland

    Heltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Har du varit i yrkeslivet under en tid och vill uppnå mer? Marketing MBA förbereder dig för en utmanande position i en byrå, en offentlig myndighet eller ett företag. Eller så väljer du vägen till egenföretagande och blir din egen chef - Marketing MBA ger dig verktygen för att göra det.

    • UK Online, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    London School of Business and Finance, i samarbete med International Telematic University UNINETTUNO, är stolta över att kunna erbjuda sitt internationellt erkända globala MBA-program online till de mest ambitiösa studenterna runt om i världen. Du kommer att uppnå främsta ledarskaps- och ledningsförmåga genom ett urval av 10 specialiseringar, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy din kurs för att passa dina professionella mål.

    • Barcelona, Spanien
    • Geneva, Schweiz
    • + 1 more

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Marknadsföring av produkter och tjänster är en viktig aspekt av alla företag. Att förstå konsumenternas behov och effektivt leverera ett företags erbjudande är nyckeln till dess framgång. Detta program ger ramarna för att förstå marknader, konkurrenter, produktportföljer och konsumentbeteende ur ett internationellt perspektiv. Du kommer att lära dig om den senaste utvecklingen inom e-marknadsföringsstrategier, reklam och media för att förbereda dig för en karriär inom internationell marknadsföring.

    • Berlin, Tyskland
    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Som en del av MBA med specialiserade moduler i Marketing Management vid UE kommer du att fördjupa din förståelse för de juridiska och policyramar som kan ha en betydande inverkan på marknadsföringsbeslut. Du kommer att få befogenhet att utveckla strategier som säkerställer inte bara kommersiell framgång utan också efterlevnad av relevanta regler.

    • Vienna, Österrike

    Heltid, Deltid

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) är ett program som undervisas helt på engelska, speciellt utformat för branschfolk som vill avancera sina karriärer. Programmet undervisas i blockerade seminarier, två till fyra dagar på campus eller online en gång i månaden. Programmet koncentrerar sig på strategisk analys och planering, tvärvetenskaplig kompetens, värdebaserad ledning och kritiskt tänkande. Studenterna kommer att föra fram sina kunskaper inom kärnverksamhetens discipliner inklusive personalhantering, organisatoriskt beteende, redovisning och ekonomi, marknadsföring och drift, innovation och entreprenörskap. Out-of-the-box tänkande utmanar befintliga gränser och tankemönster.

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    9 månader

    På Campus

    Engelsk

    • Geneva, Schweiz

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Marknadsföring av produkter och tjänster är en viktig aspekt av alla företag. Effektiv leverans av ett företags erbjudanden är nyckeln till framgång i dagens ständigt utvecklade och mångsidiga affärsvärld. Detta program ger ramarna för att förstå marknader, konkurrenter, produktportföljer och konsumentbeteende ur ett internationellt perspektiv. Studenterna lär sig om den senaste utvecklingen inom digital marknadsföringsstrategier, reklam och media och förbereder dem för en karriär inom internationell marknadsföring.

    • Geneva, Schweiz

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Förbered dig för en ledarkarriär i spetsen för digital marknadsföringskommunikation & Designad för yrkesverksamma som vill utveckla sin karriär inom digital & marknadsföringskommunikation. Valfri andra Master från Boston University, USA (9 månader)