MBASTUDIES

Jämför MBA-program Studier i marknadsföring 2021 i Tiffin i USA

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Med en utbildning inom marknadsföring och kommunikation kan man få många nya karriärmöjligheter. Man kan använda sina kunskaper för att ge råd när det gäller konsumentstudier och varumärken, eller hantera en marknadsföringsgrupp inom sitt företag.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Tiffin är en stad sydväst om Cleveland. Vid kusten i Sandusky floden, är Tiffin hem till vackra och mycket bjudet campus. De sportevenemang under helger hjälpa studenter att förverkliga sina talanger inom idrotten.

Be om information MBA-program Studier i marknadsföring i Tiffin i USA 2021

1 Resultat i Studier i marknadsföring, Tiffin Filter

MBA i marknadsföring

Tiffin University
MBA
<
Heltid
<
Deltid
<
5 terminer
Engelska
Campusstudier
Internet

Innehavaren koncentration ger studenterna med fördjupade kunskaper i marknadsföring av produkter och tjänster. Eleverna kommer att undersöka de metoder och tekniker

Läs mer