MBASTUDIES

Jämför MBA-program Studier i marknadsföring 2021 i Colorado Springs i USA

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen.

Marknadsföring och kommunikationsträning är viktigt för att skapa en reklamkampanj och reklamera för produkter och tjänster på marknaden. Studenter på dessa typer kurser lär sig att skapa annonser för TV, radio och digitala medier, samt tryckta kampanjer.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Colorado Springs är hem för en halv miljon människor och har varit med om och om igen i media som en av de bästa städerna i USA. Det finns många universitet och högskolor som erbjuder doktorsexamen program.

Be om information MBA-program Studier i marknadsföring i Colorado Springs i USA 2021

1 Resultat i Studier i marknadsföring, Colorado Springs Filter

Master of Business Administration - Marknadsföring

Colorado Technical University
MBA
Sep 2021
Engelska

Om du gillar att använda kritiskt och kreativt tänkande för att utveckla effektiva, innovativa marknadsföringsplaner, överväga CTU's Master of Business Administration med en m ...

Läs mer