Filter
MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 4 MBA-program Studier i hållbar ekonomi

En MBA är en doktorsexamen utdelad till studenter som slutför sina forskarutbildningar inom företagsekonomi och administration. Traditionellt sett är Master of Business Administration program utformade för att utrusta individer med de kvalifikationer som finns i företagsledare över hela världen.

Många individer vill veta, vad är en MBA i hållbara ekonomiska studier? På grund av den globala ekonomins och miljöns nuvarande situation söker fler och fler organisationer efter sätt att minska deras miljöpåverkan samtidigt som kostnaderna hålls nere. Programmet är utformat för att lära eleverna hur man gör det genom att ge dem de verktyg de behöver för att utforska och bekämpa miljöproblem och skapa nya entreprenörsmöjligheter när nya problem uppstår. Under sina studier kan eleverna lära sig att förstå och analysera komplexa miljöfrågor och utveckla en förståelse för hur korta och långsiktiga förändringar kan påverka planetens och den globala ekonomins framtid och vad som krävs för att leda en framgångsrik, miljövänlig organisation.

Individer som har en examen i hållbara ekonomiska studier har i allmänhet en stark moralisk karaktär, en medfödd altruism och en avundsvärd affärsförmåga. De två första egenskaperna kan tjäna dem bra i alla aspekter av livet, medan de kunskaper som är verksamma kan hjälpa dem att få framgång på nästan vilket område som helst.

Kostnaden för en doktorsexamen varierar mycket. När en person väljer att gå till skolan, hur länge är programmet och om kurser erbjuds online eller i klassrummet kan påverka den totala kostnaden för undervisning.

Eftersom fler och fler företag fokuserar på att minska sin koldioxidavtryck, har individer med doktorsexamen i hållbara ekonomiska studier möjlighet att utforska många spännande karriär inom flera områden. Kandidater kan hitta framgång inom sektorn för juridik, energi, finans, regering eller turism och gästfrihet. De kan inneha jobbtitel som driftschef, energikonsult eller kostnadsanalytiker.

Online kurser erbjuder flexibilitet för personer med redan upptagna scheman. För att hitta en skola nära dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

4 Resultat i Studier i hållbar ekonomi

ESLSCA Business School

I slutet av träningen utbildades studenter och praktikanter, framtida specialiserade chefer för kompetens inom hållbar utveckling och hantering av utmaningarna för hållba ... [+]

Mål och fördelar med programmet

I slutet av träningen utbildades studenter och praktikanter, framtida specialiserade chefer för kompetens inom hållbar utveckling och mastering av utmaningarna för hållbar utveckling / SDG-CSR för att optimera omvandling, anpassning och prestanda för organisationer, kommer att kunna:

Förstå de sammanhang som framträder av CSR och Sustainable Development / SDG / Paris Climate Agreement, de mål som eftersträvas av dessa modeller, de nuvarande kopplingarna mellan dem, liksom hur de påverkar den moderna förvaltningen av kapitalistiska företag och organisationer i allmänhetBehöva de goda rutiner som förväntas av organisationer när det gäller CSR - Sustainable Development (SD)Lämpliga beslutsfattande verktyg för att operationalisera CSR-SD: mäterutvärdering och diagnostikverktyg, utveckla rekommendationer och handlingsplaner, lednings- och pilotförändringar, utvärdera övervakningen av steg från relevanta indikatorerBättre förstå fördelarna för företag, organisationer och territorier för ett engagemang för CSR-SD; sensibilisera aktörerna till frågorna om hållbar utveckling, utveckla en övertygande kommunikationsstrategi och förbättra organisationernas inställningUtveckla strategier och strategier för miljö och hållbar utveckling när det gäller betydande problem i sektorer eller länderTa ansvar för och hantera innovativa projekt inom miljö och hållbar utvecklingInrätta och övervaka certifierbara eller icke-certifierbara förvaltningssystem som syftar till specifika mål som: förvaltningen ansvarig för evenemangsaktiviteten; ansvarig inköpshantering eller integration av SD / CSR-problem i inköpsprocessen; riskhantering; energihantering; livsmedelssäkerhetshantering; kvalitetshantering; Hantering av hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. miljöledning... [-]
Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska,Franska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kazakh British Technical University (KBTU)

MBA i hantering av grön ekonomi ger djup kunskap om ett fundamentalt viktigt nytt område av vår ekonomi och samhälle, titta på hur utvecklingen av miljömässigt hållbara f ... [+]

MBT-programmen på KBTU Business School syftar till att utbilda och förbereda studenterna för ledarskapsställningar. Vi uppmuntrar global vision och förståelse för transnationell kultur och utvecklar elevernas förmåga att hitta kreativa och rationella lösningar på utmaningarna att göra affärer i dagens komplexa sammanlänkade värld. Våra kandidater utvecklar en medvetenhet om hur man effektivt hanterar företag av alla storlekar från en start till det transnationella företaget och genomför strategier som leder sina företag till framgång.

Våra MBA-program är utformade både för erfarna utövare som strävar efter att återuppliva eller förändra sin karriär och för unga yrkesverksamma som strävar efter att bygga sina karriärer. Programmet är strukturerat för att ge studenterna avancerad affärskunskap inom olika funktionella områden, spetskompetens och strategisk nivå beslutsfattande och specialkunskaper och färdigheter.... [-]

Kazakstan Almaty
Öppen antagning
Engelska
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Robert Kennedy College

MBA i finans och hållbarhet examen ger en omfattande introduktion till området hållbar finansiering med en analys av de sociala, etiska och styrnings dimensioner av olika ... [+]

MBA i finans och hållbarhet examen ger en omfattande introduktion till området hållbar finansiering med en analys av de sociala, etiska och styrnings dimensioner av olika sektorer finansiella tjänster, och utvärderar relaterade initiativ från både privata och allmännyttiga perspektiv.

MBA-program har stor nytta av den inter härrör från att rekrytera studenter från hela världen, och som bygger på handledare kvalificerade inom sitt område.

Läs på Schweiz främsta privata college och examen med studenter från över 130 olika länder och från University of Cumbria.

VARAKTIGHET

Minst 12 månader, max 4 år.

Programschema

Systemet har utformats för att uppfylla målen för online MBA på ett flexibelt sätt och kan anpassas till de individuella preferenser för varje elev. MBA kräver att du för att slutföra sex kurser plus en slutlig avhandling. ... [-]

Schweiz Zurich Schweiz Online Storbritannien City of Carlisle  + 1 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Aberystwyth University Business School

Aberystwyth MBA gör det möjligt för dig att utveckla en förståelse för ledande kunskaper och begrepp på högre nivå och deras tillämpning i praktiska situationer. Som delt ... [+]

Aberystwyth MBA lärs genom en balanserad läroplan, inklusive teori, workshops och fallstudier som tagits från den internationella arenan. Ett viktigt mål är att tillhandahålla relevant analytisk utbildning i den senaste strategiska ledarskaps- och organisationsutvecklingen inom såväl den offentliga som den privata sektorn. Du samlar in och analyserar relevant information inom en rad områden som gäller en aktuell situation, syntetiserar informationen i en form som är lämplig för utvärdering av beslutsalternativ och engagerar personer med olika kulturella bakgrunder för att höja nivån på organisatorisk medvetenhet och tänkande .

Som deltagare i MBA-programmet ska du studera nuvarande managementteori och erkänna bästa praxis inom områden som ledarskap, verksamhet, företagsstyrning och hållbarhet. Programmet omfattar täckning av personalhantering och organisationsbeteende. Studien av finansiell analys och beslutsfattande betonar användningen av finansiella och bokföringsdata för att informera och förbättra strategiska beslut och verksamheter. Affärsområdets täckning betonar det yttre sammanhanget, såväl som de ekonomiska grundarna, för beslutsfattande inom en rad olika funktionella områden.... [-]

Storbritannien Aberystwyth
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska