Filter
MBA
Amerikas förenta stater Ohio Tiffin Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se MBA-program Studier i förvaltning på distans i Tiffin, Amerikas förenta stater 2019

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

En MBA i management är ett masterprogram avsett för yrkesverksamma och studenter som vill bli ledare i näringslivet. Studieprogram av denna typ kombinerar ofta kurser inom ekonomi, etik och mänskliga resurser med management och ledarskapsfärdigheter.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Tiffin är en stad sydväst om Cleveland. Vid kusten i Sandusky floden, är Tiffin hem till vackra och mycket bjudet campus. De sportevenemang under helger hjälpa studenter att förverkliga sina talanger inom idrotten.

Be om information MBA-program Studier i förvaltning på distans i Tiffin i USA 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Studier i förvaltning, Tiffin, Distansutbildning

Tiffin University

Den General Management Koncentration är konstruerad för en mitt i karriären chef som är intresserade av att flytta in i allmän förvaltning från funktionell eller operativ ... [+]

Tiffin University MBA: Placera dig för verkliga resultat och verklig framgång

T han Tiffin University Master of Business Administration (MBA) utbildningsprogrammet kännetecknas av fokus på att utveckla kompetens inom kommunikation, ledarskap och teamwork, informationsteknik och problemlösning. En framstående fakultet leder en rik och varierad studentkår genom aktuella frågor inom management och dig för teknikdrivna global arbetsplats av det tredje årtusendet.

MBA General Management Koncentration

T han General Management Koncentration är konstruerad för en mitt i karriären chef som är intresserade av att flytta in i allmän förvaltning från funktionell eller operativ förvaltning. Studenter i General Management Koncentration har haft en framgångsrik karriär inom marknadsföring, bokföring, personal, eller linjeverksamhet, men nu vill flytta in i maktpositioner som spänner många olika funktioner.... [-]

Amerikas förenta stater Tiffin
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
5 terminer
Internet
Läs mer på svenska