Filter
MBA
Amerikas förenta stater Texas San Angelo Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se MBA-program Studier i förvaltning på distans i San Angelo, Amerikas förenta stater 2019

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

De som tar en MBA i ledning eller management utvecklar de kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna träda in i ledarroller. Många program kombinerar affärsrelaterade kurser med ledningskurser. Studenterna lär sig att effektivt hantera ett företag och ett team bestående av organisationer av olika storlek.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

San Angelo ligger i Texas, USA. Staden är känd under olika namn som Angelo, The River City, Concho staden och Pearl av Conchos.

Be om information MBA-program Studier i förvaltning på distans i San Angelo i USA 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Studier i förvaltning, San Angelo, Distansutbildning

Angelo State University College of Business

Master of Business Administration (MBA) examensprogrammet ger en pedagogisk tonvikt på ledarskap, erbjuder ett brett perspektiv på affärer, och är utformat för att utveck ... [+]

Handla om

Master of Business Administration (MBA) -programmet ger en pedagogisk betoning på ledarskap, erbjuder ett brett perspektiv på företag och är utformat för att utveckla och förbättra affärsförmågor och kunskaper som är värdefulla för chefer, chefer och administratörer. I det nterdisciplinära programmet ingår kurser i redovisning, marknadsföring, management, ekonomi, ekonomi, den juridiska och sociala miljön för företag, dataanalys och management informationssystem. Internationell affärs- och affärsetik är integrerad i hela programmet.

MBA är totalt 30 kredittimmar och kan avslutas på så lite som ett år. Programmet är tvärvetenskapligt och består av kurser i redovisning, marknadsföring, management, ekonomi, ekonomi, den juridiska och sociala miljön för företag, dataanalys och ledning informationssystem. Alla kurser erbjuds online (8-veckors villkor) och i ett traditionellt ansikte-till-ansikte / hybrid (16-veckors villkor) -format. ... [-]

Amerikas förenta stater San Angelo
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Internet
Läs mer på svenska