MBASTUDIES.SE

Se MBA-program Studier i förvaltning på distans i Boca Raton, Amerikas förenta stater 2019

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

En MBA i management är ett masterprogram avsett för yrkesverksamma och studenter som vill bli ledare i näringslivet. Studieprogram av denna typ kombinerar ofta kurser inom ekonomi, etik och mänskliga resurser med management och ledarskapsfärdigheter.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Boca Raton i Palm Beach Florida är en stad som blivande studenter skulle älska och har kallats den "spirande college stad". Det finns fem stora universitet som man kan välja mellan.

Be om information MBA-program Studier i förvaltning på distans i Boca Raton i USA 2019

1 Resultat i Studier i förvaltning, Boca Raton, Distansutbildning Filter

Sport Management MBA

Lynn University
Campusstudier Internet Deltid 1 - 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Boca Raton + 1 fler

Samtidigt som du bedriver en MBA för sporthantering lär du dig att skapa en optimal miljö för interpersonell och företagstillväxt när du undersöker problem som påverkar branschens framtid. Du kommer också att få övning som tillämpar managementteori och praktiska tekniker till den verkliga världen utmaningar att organisera en framgångsrik atletisk avdelning genom specialiseringens praktikbehov. Denna specialisering erbjuder en fokuserad, användbar uppsättning färdigheter för att bli ovärderliga tillgångar på vilken nivå som helst inom sportadministrationen, oavsett om det gäller kollegiala, professionella eller fritidsaktiviteter.