MBASTUDIES.SE

Sök bland MBA-program Studier i förvaltning på distans i Tyskland 2019

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

En MBA i management är ett masterprogram avsett för yrkesverksamma och studenter som vill bli ledare i näringslivet. Studieprogram av denna typ kombinerar ofta kurser inom ekonomi, etik och mänskliga resurser med management och ledarskapsfärdigheter.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Studier i förvaltning på distans i Tyskland 2019

3 Resultat i Studier i förvaltning, Tyskland, Distansutbildning Filter

MBA I Engineering Management

IUBH Online
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Ingenjörerna är skyldiga att visa ett stort antal kvaliteter som precision, effektivitet och tillförlitlighet. I teknikledning kommer du att lära dig hur du hanterar dessa begåvade individer samtidigt som du utvecklar och förbättrar marknadsstrategier, varumärkeshantering och lönsamhet.

Dual Degree in General Management, MA / MBA (USA)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)
Internet Heltid 24 månader Öppen antagning Tyskland Germany Online

Den jobbintegrerade Dual Degree i General Management-programmet från School of International Business och Entrepreneurship ( SIBE ) är den perfekta starten på din karriär. Programdeltagarna arbetar heltid som managementassistenter i företag och genomför samtidigt ett tvåårigt interaktivt online-studieprogram på SIBE i samarbete med Post University (USA). Genom att bearbeta utmanande konkreta projekt som en integrerad del av studien utvecklar du dina egna kompetenser och genererar mätbara fördelar för partnerbolagen.

MBA klinisk forskning ledning

IUBH University of Applied Sciences
Campusstudier Internet Heltid Deltid 6 terminer Oktober 2019 Tyskland Bad Honnef + 2 fler

Denna 6-åriga professionell certifiering använder blandad och på plats lärande med branschexperter från PAREXEL International. Postgraduate Certificate in Clinical Research Management ger djupgående kunskaper och insikter om den kliniska forskningsindustrin, från läkemedelsupptäckt till lagstadgade krav och datahantering.