Filter
MBA
Tjeckien Prague Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför MBA-program Studier i förvaltning 2019 i Prague i Tjeckien

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

En MBA i management är en avancerad examen som förbereder studenterna på en karriär inom ledning. Studenterna kommer att utveckla färdigheter, attityder och kunskaper som är nödvändiga för att de ska lyckas i en företagsmiljö.

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

Be om information MBA-program Studier i förvaltning i Prague i Tjeckien 2019

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Studier i förvaltning, Prague

University of New York in Prague (UNYP)

MBA som fokuserar på projektledning ger studenterna en fullständig översikt över projektledningsmål, verktyg och mätning. Det här alternativet är idealiskt för studenter ... [+]

Börja din MBA karriär med fokus på projektledning ackrediterad i USA

MBA som fokuserar på projektledning ger studenterna en fullständig översikt över projektledningsmål, verktyg och mätning. Det här alternativet är idealiskt för studenter som vill ha kompetens inom metoder och hur framgångsrik projektledning fungerar. För att öka affärsutvecklingen är det nödvändigt att ha djup kunskap om att utforma och effektivisera processer samt utveckla affärer.

Specialiserade projektledningskurser:

Projektledning: Verktyg och processerProjektledning: samarbete i informationsåldernProjektledning: Start, god förvaltning och riskProjektledning: hantering av ett levande projekt... [-]
Tjeckien Prague
Oktober 2019
Heltid
19 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of New York in Prague (UNYP)

MBA med inriktning på ledning är en traditionell kurs för dem som söker en bred kunskapsbas i sina studier. Det är idealiskt för att förbereda studenter för rollen som öv ... [+]

Vår MBA-examen ackrediterad i USA med fokus på Management hjälper dig att utveckla det bästa i det andra

MBA med inriktning på ledning är en traditionell kurs för dem som söker en bred kunskapsbas i sina studier. Det är idealiskt för att förbereda studenter för rollen som övergripande ledning i alla storlekar. Det är också perfekt för studenter som vill starta egen verksamhet eller driva ett företag. Specialiserade ämnen bygger på grundämnen för att få komplicerad affärsvetenskap. Förutom tio grundläggande kurser väljer du ytterligare fyra kurser, inklusive minst två av följande områden av ditt fokus:

Finans och bankmarknadsföringprojektledningföretagande

Broschyr MBA... [-]

Tjeckien Prague
Oktober 2019
Heltid
19 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska