Filter
MBA
Ryssland Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Sök bland MBA-program Studier i förvaltning på distans i Ryssland 2019

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen.

De som tar en MBA i ledning eller management utvecklar de kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna träda in i ledarroller. Många program kombinerar affärsrelaterade kurser med ledningskurser. Studenterna lär sig att effektivt hantera ett företag och ett team bestående av organisationer av olika storlek.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Studier i förvaltning på distans i Ryssland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Studier i förvaltning, Ryssland, Distansutbildning

Moscow Academy of Finance and Law

Dual Degree Programmet gör det möjligt för MFUA Business School studenter att få en MBA-examen i International Management från SBS Swiss Business School ... ... [+]

Finns online

Dual Degree Programmet gör det möjligt för MFUA Business School-studenter att få en MBA-examen i International Management från SBS Swiss Business School efter framgångsrik slutförande av endast 5 extra moduler. Programmet levereras helt i Moskva, av schweiziska professorer och företagsexperter.

SBS Swiss Business School

Beläget i Zürich, världens finansiella huvudstad Fokuserar på akademiska program i företagsekonomi Listas i Financial Times rankings Det 14: e bästa MBA-programmet i Europa, enligt British CEO Magazine Accredited för sina affärsprogram genom Internationella församlingen för Collegiate Business Education (IACBE) och ackrediteringsrådet för företagsskolor och program (ACBSP) - USA-baserade ackrediteringsorganisationer erkända av rådet för högre utbildning ackreditering (CHEA) Certifierad av EDUQUA - ett schweiziskt kvalitetssäkringscertifikat Vinnare av 2 utmärkelsekategorier av European CEO Global Business Education Awards 2012: Mest innovativa Business School, Schweiz - 2012 Bästa Remote Learning Program, Europa - 2012 ... [-]
Ryssland Moscow
September 2019
Engelska,Ryska
Heltid
8 - 24 månader
Internet
Läs mer på svenska