MBASTUDIES

Studier i ekonomi i Södra Orange Amerikas förenta stater 2020

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

MBA Economics är en verkligt berömd utbildningsprogrammet och olika professionella väljer för det. Detta beror på att denna examen program är utformat för att hjälpa företagsledare att förstå den finansiella infrastrukturen i världen. Bortsett från detta, hjälper det här utbildningsprogrammet också med olika förvaltningsmetoder.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

South Orange New Jersey är en del av det förflutna mitt i huvudstadsregionen östkusten. South Orange är främst ett college stad med tillgång till Atlanten och stora städer som Philadelphia.

Studier i ekonomi i Södra Orange i USA 2020

2 Resultat i Studier i ekonomi, Södra Orange Filter

Master of Business Administration (MBA) Finans

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business
Amerikas förenta stater, Södra Orange
MBA
01 Jan 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
31 Oct 2018
Engelska
Campusstudier
Online

I den här koncentrationen bygger du de teoretiska stiftelserna och får den praktiska erfarenheten du behöver utmärka i den finansiella tjänstesektorn. Faktum är att många av v ...

Läs mer

Master of Business Administration (MBA) Redovisning

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business
Amerikas förenta stater, Södra Orange
MBA
01 Jan 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
31 Oct 2018
Engelska
Campusstudier

Välkommen till North Jerseys enda program med både affärs- och bokföringsackreditering från Association till Advance Collegiate Schools of Business.

Läs mer