MBASTUDIES

Se MBA-program Studier i ekonomi på deltid i paris, Frankrike 2020

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

Ekonomi är en del av samhällsvetenskapen som behandlar framsteg och trender i samhällets förbrukning och fördelning av rikedom. Inom ekonomin studerar man organisationers och befolkningars beteende och hur de interagerar med resurser.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Paris är den mest befolkade staden i Frankrike och dess huvudstad. Det har över 2 miljoner invånare. Den spelar värd till ledande centra för lärande och konst i den europeiska regionen. Att vara hem till det högsta antalet högutbildade, har Paris flera prestigefyllda universitet i Frankrike.

Be om information MBA-program Studier i ekonomi på deltid i paris i Frankrike 2020

6 Resultat i Studier i ekonomi, paris Filter

MBA Specialiserad På Finans

ESLSCA Business School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Frankrike paris + 1 fler

I en miljö där globaliseringen har påfört sig, har en djupgående förändring av det monetära och finansiella systemet, en accelererad avreglering, ekonomisk ekonomi, ökad integrering av industriella och finansiella aktiviteter lett till en mycket viktig utveckling av organisationens ekonomiska förvaltningsverksamhet.

MBA Specialiserad På Handel - Marknadsfinansiering

ESLSCA Business School
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Kontakt Skolan Frankrike paris + 1 fler

Denna specialiserade MBA ger därför de nödvändiga färdigheterna att arbeta på alla medier och alla typer av marknader. Dess rekryteringsmetod som är väldigt anpassat till denna enastående yrkesmiljö är styrkan i sitt gamla nätverk (1462 i 2017) som nu är närvarande i hela världen och dess ursprungliga pedagogiska metodik (Situationen för handel, riskhantering, testningens marathon) gör det till en referens till många Traders, Sales

MBA Specialiserad På Internationell Affärslagen - Förvaltning Och Finans

ESLSCA Business School
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Kontakt Skolan Frankrike paris + 1 fler

Eftersom effekterna av globaliseringen till följd av ökad internationell konkurrens tvingas företagen att utveckla offensiva strategier där internationella juridiska och skattemetoder krävs.

Specialiserad MBA - Revision och Management Control

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Kontakt Skolan Frankrike paris + 1 fler

Revisions- eller ledningscheferna är förslagets kraft att bättre hantera risker och stärka företagets effektivitet. Utöver sin kärnverksamhet är korsfunktionella och ledande funktioner: professionell intelligens, operativ utbildning, kvalitetsövervakning etc.

Specialiserad MBA - Företagsekonomi

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Kontakt Skolan Frankrike paris + 1 fler

Intensivt program för att utbilda finansiella chefer som kan ta nyckelroller i företag genom att följa sin ekonomiska politik på alla aspekter (budget, kontroll, förvaltning, beskattning). Utbildning vars pedagogiska modeller omarbetas och anpassas två gånger per år för att hålla sig så nära som möjligt på arbetsmarknadens förväntningar. examensbevis erkänt som RNCP nivå I; program i 2 akademiska år var och en erbjuder en undervisning kring affärsförmåga och transversal.

MBA-risker, internationell säkerhet och cybersäkerhet

L'Ecole de Guerre Economique
Campusstudier Deltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Frankrike paris

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet.