MBASTUDIES

Hitta MBA-program Studier i administration i Zambia 2020

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

Administration är studien av grundläggande och avancerade affärsprinciper, inklusive finans, marknadsföring, grupparbete och organisering. Det här ämnesområdet är användbart för studenter som är intresserade av en karriär i näringslivet eller som vill avancera på sin nuvarande arbetsplats.

Zambia är ett land i södra Afrika känt för sin kulturella mångfald och dess studier filosofier. Zambia har många universitet som handlar i olika kurser mästare, ungkarlar och kurser för blivande studenter som söker ljus framtid.

De mest populära MBA-programmen Studier i administration i Zambia 2020

2 Resultat i Studier i administration, Zambia Filter

MBA i Human Resource Management (MBA-HRM)

Esami Business School
MBA
Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Personalhantering är en viktig aktivitet för organisationernas nuvarande och framtida konkurrenskraft. Länken mellan mänskliga resurser och prestanda / produktivitet hos organ ...

Läs mer

MBA - Transportekonomi och Logistikhantering

Esami Business School
MBA
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Transport och infrastruktur har identifierats som viktiga förutsättningar för att förbättra den sociala och ekonomiska utvecklingen. ESAMI är medveten om att den operativa utv ...

Läs mer