MBASTUDIES

Se MBA-program Studier i administration på deltid i Rheinbach, Tyskland 2021

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

Att studera administration involverar vanligtvis affärsrelaterade ämnen såsom finans, kommunikation och marknadsföring. Detta akademiska studieområde har som mål att förbereda studenter på arbete i näringslivet, antingen i ledarroller eller som en del av ett team.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Beläget i delstaten Nordrhein-Westfalen i Tyskland är Rheinbach stad. Den har en befolkning på mer än 27 000 invånare. Rheinbach är hem för University of Applied Sciences Bonn-Rhein-Sieg.

Be om information MBA-program Studier i administration på deltid i Rheinbach i Tyskland 2021

1 Resultat i Studier i administration, Rheinbach Filter

MBA i CSR & NGO-management

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
MBA
Okt 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;30 månader
Engelska
Campusstudier

Den AQAS ackrediterade magisterkursen erbjuder ett unikt ledar- och ledarprogram för att förbereda studenter för en karriär i en icke-statlig organisation.

Läs mer