MBASTUDIES

Se MBA-program Studier i administration på deltid i Mexico City, Mexiko 2021

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

Att studera administration involverar vanligtvis affärsrelaterade ämnen såsom finans, kommunikation och marknadsföring. Detta akademiska studieområde har som mål att förbereda studenter på arbete i näringslivet, antingen i ledarroller eller som en del av ett team.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Mexico State har berömda och storslagna skolsystemet efter Mexico City. Den större universitet, Universidad Autonoma del Estado de Mexico, erbjuder ett omfattande antal kurser för lokala och utländska studenter. Det är en idealisk plats för utbildning särskilt för dem som behöver många alternativ i olika ämnesområden.

Be om information MBA-program Studier i administration på deltid i Mexico City i Mexiko 2021

1 Resultat i Studier i administration, Mexico City Filter

Master of Business Administration and Management (MBA) + Human Resources

UNIR - Mexico
MBA
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 månader
Spansk
Internet

Master of Business Administration and Management (MBA) är den universitetsexamen som mest efterfrågas av de professionella profilerna som strävar efter att växa på en konkurre ...

Läs mer