46 Deltid MBA Program i Studier i administration 2024

Deltid MBA Program i Studier i administration 2024Filter
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    En online Master of Business Administration in Human Resources från Carlow University ger studenter ultimat flexibilitet när de förbereder sig för att bli ledare inom området mänskliga resurser. Omfattande kurser är designade för upptagna proffs som vill ha personlig undervisning från erfarna experter. Lär dig av instruktörer som är SHRM-certifierade. Ta examen inom två år beredd att gå till det nationella SHRM-provet.

    • Scranton, Amerikas förenta stater

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Operations Management specialisering av University of Scrantons online MBA ger dig de analytiska och problemlösande färdigheter som du behöver för att lyckas i detta informations- och teknikintensiva område.

    • Online USA

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Med MBA-koncentrationen Operations and Supply Chain Management kommer du att ta examen och förstå komplexiteten och det ömsesidiga beroendet av funktioner inom en organisation och det globala försörjningsnätverket.

    • Online

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lär dig hur du identifierar, rekryterar och vårdar den mest värdefulla resursen ett företag kan ha: dess arbetsstyrka. I denna MBA med specialisering i Human Resource Management, kommer du att dubbla arbetskraftsledningsaspekterna av företagsadministration och utveckla en djup förståelse för rekrytering, personalens motivation och karriärutveckling.

    • Geneva, Schweiz

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Människor är den mest värdefulla tillgången i alla företag och nu, mer än någonsin, är organisationer engagerade i att lyckas och behålla stora anställda. Human Resource Management fokuserar på att hantera människor ur social, kulturell och politisk synvinkel samtidigt som man utvecklar ledningsförmåga och främjar kreativt tänkande. Studenterna kommer att lära sig effektiv talentscouting och ledning utöver de trender och tekniker som krävs för att bygga ett förstklassigt team av affärspersoner.

    • Châteauroux, Frankrike
    • Baar, Schweiz

    Deltid

    18 månader

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    ESDST ett i sitt slag Masterprogram i logistik, dataanalys och Supply Chain Management är utformat för de kandidater som är nyfikna och passionerade för att utöka sina kunskaper inom det konventionella S & L -scenariot och ta ett steg över det normala i sin karriär inom logistik och leverans kedja Programmet är kuraterat med kombinerade insatser från logistik- och supply chain -industrin och dataanalysvärlden. Fokus ligger främst på integrationen av dataanalystekniker relaterade till denna bransch.

    • Madrid, Spanien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Blandad, På Campus

    Spanska

    Magisterexamen från katolska universitetet i Murcia –UCAM- och Spain Business School in Digital Business Management and Administration (MBAD) syftar till att erbjuda den intresserade en fullständig kunskap om företagsekonomi, den klassiska MBA, med den variant som den integrerar uppdatering till digitala företag, samtidigt som de utvecklar båda färdigheterna. TOPP 5 MBA i Spanien (Ranking El Mundo 2021). Topp 10 på Forbes University 2021

    • Athens, Grekland

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Genom en kombination av akademisk noggrannhet med praktisk kunskap, ALBA MBA i sjöfartsprogrammet ger studenterna möjlighet att fatta sunda och snabba beslut och hantera tryck.

    • Germany Online, Tyskland

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Tysk

    De är intresserade av professionell personal och personalutveckling management, som du vill utöka din första universitetsexamen för förbättrade karriärmöjligheter? Då du öppnar din egen talang med MBA-programmet "Talent Management" vid AKAD University varje chans utmanande ledande positioner.

    • Rheinbach, Tyskland

    Heltid, Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Den AQAS ackrediterade magisterkursen erbjuder ett unikt ledar- och ledarprogram för att förbereda studenter för en karriär i en icke-statlig organisation.

    • Arusha, Tanzania
    • Lusaka, Zambia

    Deltid

    2 år

    Blandad

    Engelsk

    Transport och infrastruktur har identifierats som viktiga förutsättningar för att främja social och ekonomisk utveckling. ESAMI är medvetet om att utan en kritisk massa av utbildad personal inom transportsektorn kommer dess operativa prestanda att förbli dålig, därav införandet av MBA-TELM.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 11 more

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Studera online, deltid eller distansundervisning från UAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudiarabien (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Sydafrika (Kapstaden, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , Indien etc. I alla företagsbranscher, eller ett offentligt eller offentligt företag, är en vanlig och viktigaste resurs som någon professionell handlar om mänskliga resurser. Vinster driver organisationer och människor är drivkrafterna för organisationsprestanda och utveckling, vilket leder till ökad avkastning för alla organisationer. För att driva människor effektivt mot sina mål och mål är det en förutsättning att förstå mänsklig psykologi. i själva verket är HR och psykologi oskiljaktiga tvillingar som hjälper oss att mer uppskatta det komplexa mänskliga beteendet som driver organisationsprestanda. Westford University College i samarbete med UCAM, Spanien erbjuder denna unika kombination av att genomföra ett 'MBA i HR & Organisationspsykologi' program för alla arbetande yrkesverksamma och för andra som vill förstå och arbeta i olika flerdimensionella branschorganisationer. Det hjälper dig att inse och inse att mänsklig resurs är den stora tillgången som kommer att driva organisatoriskt beteende och prestanda. Lärande är en livslång process, gå med oss i denna strävan efter kunskap, som öppnar upp din horisont och förståelse för psykologin hos hjärnan för mänskliga resurser.

    • Online
    • Valencia, Spanien

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Rushford MBA i mänsklig resurshantering är utformad för att passa personalresurser och nyutbildade personer eller andra yrkesverksamma som strävar efter att flytta till mänsklig resurshantering. Programmet ger studenten förtroende för formell behörighet i Human Resource Management från en välrenommerad European Business School.

    • Campbellsville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få ledaregenskaper för att förfina större produktions- och distributionsprocesser genom Campbellsville Universitys online MBA i Supply Chain and Logistics Management Concentration. På bara två år lär du dig strategier från experter på området för att tillämpa flexibla, högkvalitativa, pålitliga, kostnadseffektiva och miljömässigt hållbara åtgärder för att hjälpa företag att nå sina mål. Läs mer om programmet idag.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    14 månader

    Blandad

    Engelsk

    GBS MBA i Human Resource Management kombinerar djup kompetens inom mänskliga resurser med den kunskap som krävs för att vara en strategisk affärspartner. Genom kurser i verksamhet, ekonomi, redovisning och strategi lär studenterna grunden för företagsledning.