MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen i Wales Storbritannien 2019

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

MBA är ett program utformat för studenter som vill främja sina akademiska kunskaper och tillämpa dem på verkliga verkliga affärssituationer. Den vägleder eleverna att reflektera och positionera om sig i termer av att välja sina framtida karriärer. Eleverna får en bred förståelse av de viktigaste funktionerna i ett antal affärsområden och använda dessa kunskaper för att bidra till den strategiska ledningen av ett företag.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Se MBA-examina i Wales i Storbritannien 2019

sökresultat funna Filter

MBA i näringslivet

The School of Management and Research
Kombinerat online och på campus Februari 2020 Storbritannien Cardiff

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management

MBA i strategisk företagshantering

The School of Management and Research
Kombinerat online och på campus Februari 2020 Storbritannien Cardiff

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management

MBA - Master of Business Administration

Cardiff Metropolitan University
Campusstudier Heltid 12 - 16 månader September 2019 Storbritannien Cardiff

MBA är en internationellt erkänd och respekterad kvalifikation för chefer. Sökande är från både den offentliga och privata sektorn i Storbritannien och utomlands.

Den Aberystwyth MBA

Aberystwyth University Business School
Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Aberystwyth

Aberystwyth MBA gör det möjligt för dig att utveckla en förståelse för ledande kunskaper och begrepp på högre nivå och deras tillämpning i praktiska situationer. Som deltagare i MBA-programmet ska du studera nuvarande managementteori och erkänna bästa praxis inom områden som ledarskap, verksamhet, företagsstyrning och hållbarhet.

Online MBA

Ducere Business School
Internet Heltid 1 - 2 år Oktober 2019 Storbritannien Swansea

En banbrytande Online MBA med 6 moduler utvecklad och levererad av ett av Storbritanniens äldsta universitet. Dessutom erbjuder Dūcere Global Business School skönlitteratur från hundratals världsledare tillsammans med ett stort industriprojekt för att tillämpa allt du lär dig till verkliga situationer och legitima affärsutmaningar.