MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Wales Storbritannien 2019

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Wales är en av fyra huvuddelar i Storbritannien. Walesiska språket utvecklats från Celtic och är väldigt annorlunda från engelska. Det 's ett av två officiella språk i Wales. Det finns totalt 10 universitet med cirka 150 000 studenter.

Se MBA-examina in Wales i Storbritannien 2019

sökresultat funna Filter

MBA i näringslivet

The School of Management and Research
Kombinerat online och på campus Februari 2020 Storbritannien Cardiff

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management

MBA i strategisk företagshantering

The School of Management and Research
Kombinerat online och på campus Februari 2020 Storbritannien Cardiff

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management

MBA - Master of Business Administration

Cardiff Metropolitan University
Campusstudier Heltid 12 - 16 månader September 2019 Storbritannien Cardiff

MBA är en internationellt erkänd och respekterad kvalifikation för chefer. Sökande är från både den offentliga och privata sektorn i Storbritannien och utomlands.