MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen i Durham Storbritannien 2019

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Durham har två universitet, ett av dem är Durham University - tredje äldsta universitetet i England, strax efter Oxford och Cambridge. Det finns också New College Durham, fusion mellan två äldre högskolor.

Se MBA-examina i Durham i Storbritannien 2019

sökresultat funna Filter

University of Hull Business School MBA i GCC

Management Development Centre International
Kombinerat online och på campus Heltid 24 månader Kontakt Skolan Bahrain Manama Storbritannien London Durham Kuwait Kuwait City Oman Muscat Qatar Doha Saudiarabien Al Khobar Riyadh + 12 fler

MBA är från ett brittiskt universitet som syftar till att främja kunskap, bygga förtroende och få ett globalt perspektiv för att förbereda nya ledningsansvar eller bli ledande inom branschen.

MBA affärsutveckling (heltid 15 månader)

Durham University Business School
Campusstudier Heltid 15 månader Kontakt Skolan Storbritannien Durham

Durham MBA är utformad för att hjälpa dig att förvandlas till en världsklass företagsledare. Genom att välja att studera en MBA vid Durham har du möjlighet att utveckla din strategiska, analytiskt och kritiskt tänkande genom att tillämpa teoretiska begrepp till globala affärssituationer, samt förbättra din förmåga för att leda och hantera människor.