Filter
MBA
Storbritannien Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

43 MBA-program på distans i Storbritannien

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

De 43 bästa MBA-programmen på distans i Storbritannien 2019

Läs mer Läs mindre

43 Resultat i MBA, Storbritannien, Distansutbildning

Agribusiness Academy

Detta program är utformat för dem som vill bygga sin kritiska förståelse av maten ... [+]

En Interaktiv Digital Learning Experience

Programmet levereras av experter i en blandning av interaktiva sessioner, självstudierat innehåll och 1-till-1-coaching.

Inriktningen för varje modul centrerar kring affärssaker, anpassar eleverna till industrins behov och hyser sin förmåga att identifiera och lösa affärsdilemier. Detta tillvägagångssätt liknar Harvards undervisningssätt, uppdaterad för att fokusera på onlineutbildning och lagarbete.

Förutom kärnplanen har eleverna full tillgång till Agribusiness Academy bibliotek med mer än 200 digitala kurser. Dessa kommer att finnas tillgängliga för genomförande under hela programmets varaktighet.

Modulöversikt... [-]
Storbritannien Newcastle-under-Lyme Birmingham
Öppen antagning
Engelska
Deltid
3 - 6 månader
Internet
Läs mer på svenska
Stanmore School Of Business (SSB)

Master of Business Administration (MBA) är en prestigefylld forskarutbildning som värderas högt av ledande arbetsgivare. Det kan öka din lön, öka ditt professionella rykt ... [+]

Kursöversikt

Master of Business Administration (MBA) är en prestigefylld forskarutbildning som värderas högt av ledande arbetsgivare. Det kan öka din lön, öka ditt professionella rykte och utöka dina nätverksmöjligheter. Om du är examen med någon affärserfarenhet och ambitioner för en högflygande karriär kan du studera för en MBA precis vad du behöver för att göra nästa steg.

Kursinnehåll

Kritiska frågor i företagsekonomi Disputation och metod

(framgångsrik slutförande av etapp två leder till tilldelning av MBA-examen från universitetet)

Anledningar till att studera med oss

Professionell : De kvalifikationer som erbjuds på SSB är utvecklade för att hjälpa dig att få färdigheter som krävs för att lyckas och göra skillnad på arbetsplatsen. Prisvärd : Alla kvalifikationer som erbjuds på SSB är överkomliga än traditionella högskolor och universitet. Akkrediterad : Vi är ackrediterade av Qualifi, Storbritannien, ett tilldelande organ av Storbritanniens regeringens regulator - OfQual. Vi erbjuder det bästa av brittiska kvalifikationer som är fullt ackrediterade och globalt accepterade. Graden tilldelas av University of Northampton, Storbritannien. Programmet levereras i samarbete med London School of Marketing. Programmet levereras 100% online. Flexibel : Kvalifikationerna är super flexibla, erbjuds 100% online. Därför kan du komma åt samma från någon del av världen med vilken dator / bärbar dator som helst eller en mobil enhet. Bedömningen av enheter / moduler är genom inlämning av uppdrag. Kvalitetssäkring : Alla våra examensbevis är ackrediterade av OFQUAL, Storbritanniens regeringens kvalifikationsregulator. Grader beviljas av Storbritanniens ledande universitet via Top Up-rutter. ... [-]
Storbritannien London UK Online
Augusti 2019
Engelska
Heltid
8 - 10 månader
Internet
Läs mer på svenska
Stanmore School Of Business (SSB)

Master of Business Administration (MBA) är en prestigefylld forskarutbildning som värderas högt av ledande arbetsgivare. Det kan öka din lön, öka ditt professionella rykt ... [+]

Kursöversikt

Master of Business Administration (MBA) är en prestigefylld forskarutbildning som värderas högt av ledande arbetsgivare. Det kan öka din lön, öka ditt professionella rykte och utöka dina nätverksmöjligheter. Om du är examen med någon affärserfarenhet och ambitioner för en högflygande karriär kan du studera för en MBA precis vad du behöver för att göra nästa steg.

Kursinnehåll

STAGE ONE MODULER (Qualifi Level 7 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap)

Hantera Team Performance för att stödja strategin Informationshantering och strategiskt beslutsfattande Ledande ett strategiskt lednings projekt Strategisk Riktning Strategisk planering Utveckling som strategisk chef ... [-]
Storbritannien London UK Online
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Internet
Läs mer på svenska
Stratford College Of Business Management

Master of Business Administration Top-up är en sex månaders program som syftar till att uppdatera din ledarförmåga och hjälper dig att utveckla färdigheter som behövs för ... [+]

Master of Business Administration (MBA) Fyll

Behörighet:

Sökande måste ha en apropriate Level 7 magisterexamen. Bevis på engelska språkförmåga på en nivå som motsvarar IELT s 6,5. Övriga meriter kan bedömas från fall till fall. Fråga gärna om din specifika kvalifikationer.

Minimiålder:

19 yrs

Varaktighet:

6 månader

Intag Datum:

Januari, april, juli och oktober Master of Business Administration Top-up är en sex månaders program som syftar till att uppdatera din ledarförmåga och hjälper dig att utveckla färdigheter som behövs för att fatta strategiska affärsbeslut.

Graden delas ut av University of Northampton och levereras via vår partner LSM. Stratford College ger kompletterande state of the art, kurser hjälpa alla studenter passerar deras akademiska program med lätthet. Dessa kompletterande kurser inte utgör en del av utbildningsprogrammet och är inte obligatoriskt att uppnå graden examen. De är dock från Stratford College till alla studenter att hjälpa hjälpa eleverna med sina studiefärdigheter. ... [-]

Storbritannien Telford
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska
Cambridge International Education Centre

CIEC och nya stadgan University samarbetar för att erbjuda en innovativ väg till en stor karriär! Stå ut från mängden genom att öka en MBA Entreprenörskap från New Charte ... [+]

MBA Entreprenörskap

CIEC och nya stadgan University samarbetar för att erbjuda en innovativ väg till en stor karriär! Stå ut från mängden genom att öka en MBA Entreprenörskap från New Charter University genom att delta i ett entreprenörskap intensiv workshop värd CIEC i ikoniska Cambridge, Storbritannien.

Oavsett om du vill starta ett eget företag eller gå med i en befintlig, kommer MBA Entreprenörskap vara praktisk hjälp till din personliga utveckling. Arbetsgivarna är intresserade av vad du kan göra för dem, och hur långt kan du växa i sin verksamhet. Målet med denna MBA är att göra dig mer skicklig, anställningsbar och värdefull.

Varje lärande resan är personlig för dig. ... [-]

Storbritannien Cambridge
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Boutique Universities Consortium

Få en fullt ackrediterad MBA från ett amerikanskt universitet att nå dina karriärmål. Inget behov av att flytta bort eller avsluta ditt jobb. Du kan avsluta din examen he ... [+]

Få en fullt ackrediterad MBA från ett amerikanskt universitet att nå dina karriärmål. Inget behov av att flytta bort eller avsluta ditt jobb. Du kan avsluta din examen helt online och tjäna en världsklass MBA.

Online MBA-programmet på USA University kombinerar teori och praktik-tillåter eleverna att tillämpa vad de lärt sig. Det ger också eleverna möjlighet att fortsätta arbeta när du fyller i sin examen.

USA University ligger i vackra San Diego, Kalifornien. USU är ett universitet i världsklass, erbjuder både online klasser och på campus lärande. Det finns hundratals lokala företag och företag som erbjuder studenter och akademiker möjligheter verkliga världen erfarenhet, forskning under studietiden eller anställning efter examen. Vi visar vårt engagemang för våra studenter genom små klasstorlekar som säkerställer ingen student är kvar. Vi håller rimliga undervisning priser som gör utbildning tillgänglig. San Diego är hem till en heterogen studentkår som främjar integrering och förståelse i klassrummet, gemenskap, och världen. US universitet erbjuder hemvistelse och utanför campus bostäder alternativ som tillåter eleverna att leva som sanna kalifornierna. USA University ligger bara några minuter från vackra stränder och har ett nästan perfekt klimat året runt. Få din examen kan vara roligt på US University. ... [-]

Storbritannien London
September 2019
Engelska
18 månader
Internet
Läs mer på svenska
Global Impact Training And Higher Education

Detta MBA kommer att hjälpa dig att få en bredare förståelse för verksamheten genom att exponera dig till viktiga aspekter av det och visar hur allt hänger ihop. MBA komm ... [+]

Marknadsföring Design & Innovation 2. Research Methods för chefer 3. Disputation Project Studenter som framgångsrikt har slutfört magisterexamen i företagsekonomi kommer att kunna få tillträde till MBA "top-up" stadiet

LÄRANDEMÅL:

Detta MBA kommer att hjälpa dig att få en bredare förståelse för verksamheten genom att exponera dig till viktiga aspekter av det och visar hur allt hänger ihop.

MBA kommer att uppdatera din ledning verktygslåda och ger dig en bredare och starkare profil för att förbättra din karriär.

Efter ett framgångsrikt slutförande av detta steg, kommer eleverna att få MBA-certifikat, som utfärdas av Anglia Ruskin University Storbritannien.... [-]

Storbritannien London
Augusti 2019
Engelska
Heltid
6 - 9 månader
Internet
Läs mer på svenska
Oxademy Business School

Master of Business Administration är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter. ... [+]

Den Master of Business Administration är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter. Oxademy samarbetar med världens bästa universitet för att leverera en världsklass MBA-program. Vårt program är utformat för att hjälpa eleverna att inse sitt ledarskap potential, lära sig nya specialkunskaper, och samarbeta med globala nätverk samtidigt som bor och arbetar i sin egen miljö.

Kärnan nyttan av att studera med Oxademy är den verkliga lärandet ett innovativt online och traditionella inlärningsmetoder.

1 Program - MBA 2 Inlärningslägen - E-Learning med Live Online Föreläsningar / On-Campus 3 Kvalifikationer - CMI, PGD och MBA... [-]

Storbritannien Oxford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Internet
Läs mer på svenska
Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education

The Global MBA is a specially designed programme flexible enough to be studied online from anywhere in the world in conjunction with a full work schedule and family life. ... [+]

The Global MBA is a specially designed programme flexible enough to be studied online from anywhere in the world in conjunction with a full work schedule and family life. With no need to make frequent trips to Madrid or spend long periods away from home the course is completed over 18 months without forcing students to take a break in their career. While fundamentally an online course, integration days provide the opportunity to network with classmates and professors.

Global MBA Difference

Utilizing both the Global MBA virtual campus (with asynchronous online sessions and live interactive video ones) and integration days (for face-to-face learning and development), the Global MBA is a completely new generation of online training, emerging as the most advanced concept in modern business education.... [-]

Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Deltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska
Middlesex University London

Masters of Business Administration i sjöfart och logistik erbjuds av Middlesex University Business School i samband med Lloyds Maritime Academy. Programmet läroplanen har ... [+]

Masters of Business Administration i sjöfart och logistik erbjuds av Middlesex University Business School i samband med Lloyds Maritime Academy. Programmet läroplanen har utformats för att förse dig med de kunskaper och färdigheter för att ytterligare din maritima ledning och förvaltning karriär.

Programmet består av sex intensiva moduler som levereras på nätet över två år. Du får chansen att fördjupa dig i viktiga frågor såsom sjöfartsförvaltningen, fartygsfinansiering, riskhantering, sjöfart ekonomi och handel, sjörätt, formulera affärsstrategi, human resource management, verkställande ledning, internationell marknadsföring, varumärkes etablering, logistik och supply chain management, projektledning behärskning och innovativa metoder.... [-]

Storbritannien London UK Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Exeed School of Business and Finance

Ett års MBA i Operations and Project Management är ett omfattande program utformat för företagsledare som ser fram emot en bra karriär inom operationsdomän eller projektl ... [+]

De bästa masterprogrammen i företagsadministration på distans i Storbritannien. Översikt

En verksamhet och projektledare ansvarar för projektets framgång och misslyckande. En projektledarens ansvar innefattar planering, genomförande och avslutande projekt förutom att hantera den allmänna verksamheten. Ett projekt är ett unikt, övergående försök som åstadkommits för att uppnå planerade mål som kan definieras i form av resultat, resultat eller fördelar. Operations and Project Management (OPM) är en förvaltningsgren som omfattar tillämpning av processer, metoder, färdigheter och erfarenhet för att uppnå projektets framgång. Utformad enligt PMBOK (Project Management Body of Knowledge) 6: e utgåvan är kärnfokus för detta program på fem processgrupper, dvs initiering, planering, genomförande, övervakning och kontroll och stängning. Programmet har utformats för verksamhetscheferna samt projektledare och har moduler om strategisk projektledning, genomförande, strategiska försörjningskedjor, förhållandet mellan utbud och affärsverksamhet och affärsverksamhet.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Engelska
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Exeed School of Business and Finance

Det ettåriga MBA-programmet i marknadsföring är ett omfattande program för marknadsföring som ser fram emot en bra karriär inom marknadsföringsområdet. ... [+]

Översikt

På dagens marknad spelar marknadsavdelningen en viktig roll för att hantera produkter och varumärken och nå kunderna förutom att hjälpa forskargruppen eller produktgruppen att utforma futuristiska produkter. Marknadsförvaltning är processen att utveckla strategier och planering för produkt eller tjänster, reklam, kampanjer, försäljning för att nå önskat kundsegment. En marknadschef ansvarar för varumärkesrevision, marknadsföringsstrategi, implementering och planering, marknadsföring projektledning, internationell marknadsföring och hantering av kundrelationer. Marknadsföring (MM) -specialiseringen omfattar modulerna International Marketing, Customer Segmentation, Customer Relationship Management, Brand Management, Produktlansering, Marknadsutvecklingsplanering, Marknadsföringskommunikation, Produktlansering och Management, Marknadsföringsstrategier och Distribution. Programmet kommer även att omfatta modulerna om produktstrategier och prissättning.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Engelska
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Exeed School of Business and Finance

Det ettåriga MBA-programmet för energi och hållbarhet är ett omfattande program för yrkesverksamma som vill uppnå kunskap inom hållbar energi och energihantering. Efter a ... [+]

Översikt

Energihantering är en funktion av planering och drift av energiproduktion och energiförbrukningsenheter. En energichef ansvarar för resursskydd, klimatskydd och kostnadsbesparingar. Hållbar energi är energi som uppfyller dagens generations behov utan att äventyra framtida generations förmåga att möta sina egna behov. Hållbar energi handlar om att hitta rena, förnybara källor till energikällor som förnyar sig, snarare än källor som kan tömmas ut. Inriktningen Pathway i energi och hållbarhet är avsedd för företagare och energi chefer som är att genomföra eller hantera hållbar energi för sina organisationer. Inriktningen Pathway in Energy and Sustainability kommer att ha fokus på energihushållning, alternativa energikällor, energiomställning, hållbar teknik och ekonomi, balansering och energilagring, juridiska och regelverk för energibranschen.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Engelska
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Exeed School of Business and Finance

Det ettåriga MBA-programmet inom HR och organisationspsykologi är ett omfattande program som är utformat för de ledande yrkesverksamma som ser fram emot internationella l ... [+]

Översikt

Mänskliga resurser avser arbetskraften i en organisation, ett företag eller en affärsenhet. Human Resource Department (HR) är en avdelning som utför alla personalfunktioner som arbetsstyrka planering, ersättning, anställningsförmåner, rekrytering, utbildning och administration. Human Resource Manager ansvarar generellt för planering av rekrytering, urvalsprocess, inbjudande ansökningar, utvärdering av befintliga anställdas prestationer, schemaläggningsintervjuer, talangsutveckling, prestationsbedömning och lagring. Mänsklig resurs- och organisationspsykologi (HR och OP) specialisering kärnfokus kommer att vara strategisk utveckling av personal, organisationsförändring, arbets- och organisationspsykologi, ledarskap, utbildning och utveckling, prestationsmätning och förvaltning, säkerhet, stress och hälsa på arbetsplatsen samt rekrytering och urval. Specialiseringen omfattar även modulerna om tillämpning av psykologi och karriär och karriärledning Det ettåriga MBA-programmet inom HR och organisationspsykologi är ett omfattande program som är utformat för ledningspersonal som ser fram emot en internationell ledande eller högre administrativ roll i globala organisationer. Efter avslutad kurs kommer studenterna att få ett doktorsexamen i HR och organisationspsykologi från Cambridge International Qualifications, Storbritannien och en MBA inom HR och organisationspsykologi från Universdiad Catolica de Murcia, UCAM.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Engelska
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Exeed School of Business and Finance

Det ettåriga MBA-programmet i Information Technology Management är ett omfattande program som är utformat för IT-proffs som ser fram emot en ledande eller högre administr ... [+]

Översikt

Informationsteknik är ofta använd i företags- eller företagsammanhang, och använder datorer för att lagra, hämta, överföra och manipulera data eller information. Modern IT (IT) täcker alla tillhörande tekniker som datorprogramvara, datormaskinvara, elektronik, halvledare, internet, telekom, e-handel och robotteknik. ITM (ITM) är en avdelning som säkerställer att alla tekniska resurser som programvara, data, nätverk och lagringsanläggningar för företaget hanteras i enlighet med sina behov och prioriteringar. ITM (IT) ansvarar för budgetering, bemanning, förändringsledning och administration av IT-avdelningen. Med ett kärnfokus på informationssäkerhetshantering, informationsteknologistrategi, IT-hantering, systemanalys, IT-riskhantering och förändringshantering.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Engelska
1 år
Internet
Läs mer på svenska