Filter
MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 4 MBA-program Statsvetenskap

En Master of Business Administration (MBA) är en typ av forskarutbildning som utforskar ämnet för verksamheten. Mer avancerad än en grundutbildning, kräver denna grad ofta två eller tre års intensiv studie. Många elever bedriver denna typ av examen för att förbereda sig för ledarskap i en karriär.

Vad är en MBA i statsvetenskap? Detta ämnesområde deltar i komplexa verksamheter av regeringar, ekonomier, sociala trender och institutioner som förändrar och påverkar vår värld. Många statsvetenskapliga program studerar hälso- och sjukvård, boende, utbildning, sysselsättning och etik i världen med hjälp av politisk teori, jämförande politik och andra verktyg. Ett magisterprogram innehåller ofta kurser över ovan nämnda ämnen för att ytterligare förstå de politiska institutionernas funktion och hur de påverkar samhället.

Studier av statsvetenskap kan omfatta en rad viktiga ämnen, men det kan också ge eleverna kunskap om många fördelaktiga färdigheter. Studenter inom detta område utvecklar ofta kritiska tänkande färdigheter då de analyserar forskningsdata. Dessa studenter tenderar också att visa starkt ledarskap och planeringsförmåga, vilket är till hjälp både i personligt och professionellt liv.

Många examensprogram kräver två eller tre års kurs. Kostnaden för dessa program kan variera beroende på antal kurser som krävs för att slutföra examen. Innan en student väljer ett program är det viktigt att lära sig de specifika skolkostnaderna för olika skolor genom att besöka skolans webbplats eller kontakta admissionsavdelningen.

Efter att ha tjänat en MBA i statsvetenskap, kan studenter ansöka om mer avancerade, högre betalande karriärer. Det finns vanligtvis många positioner tillgängliga inom detta område som spänner över en rad olika branscher, inklusive affärer, journalistik, lag och utbildning. Professionella med denna examen har säkrat positioner som politikanalytiker, advokater, marknadsföringsforskare, PR-specialister och till och med sociala medier.

Forskare kan studera statsvetenskap på en av de många högskolor eller universitet som ligger runt om i världen. Många av dessa institutioner erbjuder distansutbildning, deltidskurser eller utlandsstudier. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

4 Resultat i Statsvetenskap

Regis University, The College for Public Leadership

Master of Business Administration i branschen för regeringen erbjuder en fast läroplan i affärsmannaskap och överför dem till regeringen miljön. ... [+]

Master of Business Administration i branschen för regeringen erbjuder en fast läroplan i affärsmannaskap och överför dem till regeringen miljön.

Eleverna uppmuntras att kombinera klassrumsundervisningen med arbetsplatspraktik för att uppnå verkliga resultat på de högsta nivåerna av individuella och organisatoriska prestationer. Programmet grunder tekniska affärskunskap och metoder för hantering i samband med public service och ledarskap.

Alla studenter följer en Master of Business Administration måste fylla 36 kredit timmar för examen. Detta sker genom att fylla i alla läroplanen krav.

MBAP520a/MBAP520b Essentials of Business Development I & II (6 kredit timmar) MBAC600 The Economics of Management (3 kredit timmar) MBAC602 Etik & Public Policy (3 kredit timmar) MBAL603 Begrepp i Business of Government (3 kredit timmar) MBAL602 regeringen rättsliga miljön (3 kredit timmar) MBAL604 organisationsutveckling för regeringen (3 kredit timmar) MBAF601 Federal Financial Management (3 kredit timmar) MBAL606 statsrådets informationsförvaltning (3 kredit timmar) MBAO606 Managing Change (3 kredit timmar) MBAM604 Ledarskap / Management Challenge (3 kredit timmar) MBAL695 Business Strategies i en regering miljö (Capstone Course) (3 kredit timmar) ... [-]
Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
L'Ecole de Guerre Economique

Executive Training Corporate Strategies, Organisational Governance and Resilience (SEGOR) bygger på en ny strategi för statsvetenskap, geoekonomi och organisationernas fö ... [+]

Framsteg och marknad har dikterat de mänskliga samhällenas gång sedan den industriella revolutionens era. Under det nittonde och tjugonde århundradet var huvudproblemet utveckling. De industrialiserade länderna var modellen att följa. I början av det tjugoförsta århundradet började gränserna för denna dynamik dyka upp. Sårbarheten hos en stat är inte längre bara uppmätt av svårigheterna att utveckla sig, vilket var fallet under debatter om nord / sydrelationerna. Politiska och ekonomiska ledare måste kunna svara på nya behov som genereras av geoekonomiska hinder, marknadsutvecklingar, finansiella kriser och krav från socio-professionella kategorier.

En befolknings överlevnad i ett visst område blir ett viktigt intresse. Ett sådant tillvägagångssätt går utöver den restriktiva uppfattningen om ekonomiskt försvar och framhäver de brister i definitionen av strategiska intressen som validerats av Europeiska kommissionen. Det lämnar också gränserna för den suveränistiska tänkande tanken som fokuserar på begreppet självständighet.... [-]

Frankrike Paris
November 2019
Franska
Heltid
11 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
L'Ecole de Guerre Economique

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet. ... [+]

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet.

Företagsskydd och internationell säkerhet är nu strategiska frågor som inte längre kan hanteras av en rad tekniska åtgärder.

För att svara på detta behov av ett globalt tillvägagångssätt för cybersäkerhet har EGE beslutat att starta MBA för risk, internationell säkerhet och RSIC som en del av sitt erbjudande om grundläggande kurser .

Den RSIC MBA kan beredas med en Bac 3 på 2 år via M1 Program Risker och Economic Intelligence RIE eller om 1 år med en Bac 4.

Klasser hålls på torsdag och fredag, resten av veckan ägnas åt företaget. Timvolymen är 525 timmar.... [-]

Frankrike Paris
Oktober 2019
Franska
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
L'Ecole de Guerre Economique

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet. ... [+]

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet.

Företagsskydd är nu en strategisk fråga som inte längre kan hanteras av en rad tekniska åtgärder.

För att möta detta behov av ett globalt tillvägagångssätt för cybersäkerhet och risker har EGE beslutat att starta det verkställande programmet Risk Management, International Security and Cyber Security (MRSIC) .

Denna utbildning är avsedd för alla yrkesverksamma inom alla sektorer som ansvarar för säkerhet och säkerhet, riskhanterare, förvaltare inom den offentliga sektorn (polis, försvar etc.) i ombyggnad, reservist eller aktiv.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska