Filter
MBA
Amerikas förenta stater Florida Boca Raton Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se MBA-program Idrottsförvalntning på distans i Boca Raton, Amerikas förenta stater 2019

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

Sports Management examen kan definieras som verkställande sport. En student som skriver in i MBA Sports Management kommer att få en solid verksamhet stiftelse och genomföra olika företag teorier och metoder för förvaltning av sport. Göra MBA i Sports Management kommer att förbereda studenterna för höga chefspositioner inom idrotten.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Boca Raton i Palm Beach Florida är en stad som blivande studenter skulle älska och har kallats den "spirande college stad". Det finns fem stora universitet som man kan välja mellan.

Be om information MBA-program Idrottsförvalntning på distans i Boca Raton i USA 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Idrottsförvalntning, Boca Raton, Distansutbildning

Lynn University

Samtidigt som du bedriver en MBA för sporthantering lär du dig att skapa en optimal miljö för interpersonell och företagstillväxt när du undersöker problem som påverkar b ... [+]

Bli en idrottschef på interkulturell eller professionell nivå med en MBA. I denna uppsättning kurser ska du tillämpa de ledarskap och ekonomiska färdigheter som Lynn online MBA-program erbjuder till förvaltningen av idrotts- och träningsorganisationer.

Samtidigt som du bedriver en MBA för online sporthantering lär du dig att skapa en optimal miljö för interpersonell och företagstillväxt medan du undersöker problem som påverkar branschens framtid. Du kommer också att få övning som tillämpar managementteori och praktiska tekniker till den verkliga världen utmaningar att organisera en framgångsrik atletisk avdelning genom specialiseringens praktikbehov. Denna specialisering erbjuder en fokuserad, användbar uppsättning färdigheter för att bli ovärderliga tillgångar på vilken nivå som helst inom sportadministrationen, oavsett om det gäller kollegiala, professionella eller fritidsaktiviteter.... [-]

Amerikas förenta stater Boca Raton
September 2019
Engelska
Deltid
1 - 4 år
Internet
Läs mer på svenska