MBASTUDIES.SE

Sök bland MBA-program Idrottsförvalntning på distans i Spanien 2019

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.

En MBA i Sports Management ger studenterna möjlighet att ansöka om välbetalda jobb som tränare, athletic direktörer, rekryterare, agenter och regissörer för fritidsaktiviteter. Med den ständiga utvecklingen av sportbranschen, har idrottslag erkänt nu värdet av att ha ledarutbildning för deras framgång. Den sanna passion för sport, kombinerat med fördjupade kunskaper och färdigheter i förvaltningen är de plus faktorer som idrottslag söker till att anställa folk för att leda sitt lag.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Idrottsförvalntning på distans i Spanien 2019

4 Resultat i Idrottsförvalntning, Spanien, Distansutbildning Filter

MBA - Magisterexamen I Sportledning (Online)

Real Madrid Graduate School
Internet 1 år Kontakt Skolan Spanien Madrid

Denna magisterexamen är speciellt utformad för yrkesverksamma som behöver kombinera arbete och studier.

MBA I Sportledning

Real Madrid Graduate School
Campusstudier Internet Heltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Madrid + 1 fler

MBA-magisterexamen i Sports Management kombinerar en unik exponering för Real Madrid, akademisk excellens, verkliga praktiska fall och ett stort nätverk av kontakter i sportbranschen.

Magister i förvaltningsstrategier och ledning av idrottsorganisationer MBA

Campus Stellae Instituto Europeo
Internet 6 - 12 månader September 2019 Spanien Santiago de Compostela

Mästaren har en period av minst sex månader och högst ett år. Det finns möjlighet till förlängning av ett år, med kostnaden ...

Master i företagsekonomi och ekonomi (MBA) - Specialitet inom sportmarknadsföring

IMF Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Denna magisterexamen gör det möjligt för dig att känna till driften av omfattande sportmarknadsföring, en sportevenemang och en sportenhet; utvärdera lämpligheten av en kommersiell strategi, analysera marknadsplanen som den bygger på, bestämma de mest lämpliga marknadsföringskanalerna etc., vilket garanterar de önskade resultaten för ditt företag förvärva den nödvändiga kunskapen för riktningen och förvaltningen av de olika disciplinerna som möjliggör ett företags funktion, dominerar de grundläggande riktlinjerna för skapandet och genomförandet av var och en av dem.