MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Madrid Spanien 2019

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Madrid City är huvudstad i Spanien. Det är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare. Den har en arena som heter Las Ventas som värd för den årliga tjurfäktning evenemanget. Staden har många offentliga och privata universitet.

Se MBA-examina in Madrid i Spanien 2019

sökresultat funna Filter

Masterexamen i företagsekonomi - MBA-format 100% online

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Internet Deltid 1500 timmar Februari 2020 Spanien Madrid

Masterexamen i företagsekonomi - MBA-format 100% online är en intensiv resa till personlig

Internationella MBA Madrid - Shanghai

EAE Business School International
Campusstudier Heltid 12 månader Oktober 2019 Spanien Madrid

Den internationella MBA Madrid / Shanghai har utformats så att deltagarna kan förbättra och öka sin kunskap inom företagsledning och administration, arbeta med huvudhanteringsverktygen och stärka deras ledarskap och kompetens. Det är en ledarskapsexamen som fokuserar på att förstå alla områden som är inblandade i förvaltningen av organisationer, med en fullständig översikt över företaget, hur det fungerar och hur det organiseras. Allt detta berikas av de nätverksmöjligheter som finns med de andra deltagande proffs, vår lärare och de proffs som är inbjudna till våra konferenser, diskussioner och aktiviteter, vilket är avgörande för att förbättra professionell positionering.

MBA i finans i Madrid

GBSB Global Business School
Campusstudier Heltid 9 månader Öppen antagning Spanien Madrid

MBA i finans i Madrid är en av de mest banbrytande MBA i Spanien som syftar till att förändra själva begreppet företagsutbildning och förbereder ansvariga, innovativa och verkligt globala företagsledare. Det är ett transformationsprogram som inspirerar studenterna att växa både personligen och professionellt.

Internationell Master i företagsekonomi

ESIC Business & Marketing School
Campusstudier Heltid 19 månader Kontakt Skolan Spanien Madrid

ESIC Business and Marketing School (ESIC) och Shanghai International Studies University (SISU) har gått ihop för att skapa en unik banbrytande internationell MBA för affärskvinnor / män som är utformade för att förbättra deras ledarskap och ledarskapsförmåga och ge dem kompetens för att lösa komplexa utmaningar i en alltmer globaliserad miljö. Detta starka partnerskap mellan två ledande kinesiska och europeiska institutioner är ett led för globalt fokuserade yrkesverksamma att förvärva insikt, kompetens, nätverk och tankegång för att bli framgångsrika chefer och chefer i morgondagens affärsmiljö.

MBA Especialidad en Seguridad y Salud en El Trabajo

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia
Internet Deltid 14 månader Öppen antagning Spanien Madrid Spain Online + 1 fler

Este MBA forma un profesional directivo och konkurrens, kapaciteten för kompetens och kompetens och lönsamhet för arbetstagare. Behörig obtener Certifikat av Revisor Interno ISO9001, ISO14001, ISO45001 de Bureau Veritas, certifierad med en nivå mundial.

MBA (Master of Business Administration)

ICADE Business School
Campusstudier Heltid 11 månader Kontakt Skolan Spanien Madrid

Vår ettåriga MBA heltid riktar sig till studenter som inte vill vänta på att få arbetslivserfarenhet för att påbörja sina forskarstudier i näringslivet (0-3 års erfarenhet). Programmet erbjuder en rigorös grunden för affärsmässiga grund som förbereder dig för att komma in på området för ekonomi, marknadsföring, rådgivning eller allmän förvaltning, ge kunskaper och färdigheter för att vara ledande inom någon organisation eller eget företag.

MBA i gästfrihet och turism (online)

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Internet September 2019 Spanien Barcelona Madrid

MBA i gästfrihet och online turism i Ostelea föddes i syfte att utbilda turismens framtida ledare: chefer, yrkesverksamma och entreprenörer som på högsta nivå kan hantera affärsprojekt inom turism och hotellbranschen, för vilka det påverkar på ett mycket speciellt sätt utvecklingen av ledarskapsförmågor och färdigheter av strategisk karaktär.

Master of Business Administration

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Campusstudier Internet Heltid September 2019 Frankrike Paris Tyskland Heidelberg Spanien Madrid Amerikas förenta stater Tampa + 6 fler

Den 36-credit Business Administration MBA-programmet kräver kurser som fokuserar på riktning aspekter av ekonomi, redovisning, marknadsföring och förvaltning. Fallstudier är utformade för att förbereda studenter för ledande befattningar i småföretag samt stora multinationella företag.

MBA i gästfrihet och turism

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Spanien Madrid Barcelona

MBA inom Hospitality och turism Ostelea med syfte att utbilda framtida ledare för turistnäringen: chefer, personal och entreprenörer som kan hantera på högsta nivå, affärsprojekt inom turism och hotellsektorn, för att inkräkta , allra mest i utvecklingen av ledningskompetens och strategisk kompetens.

Master i företagsekonomi och management (MBA) - Hållbarhet, innovation och entreprenörskap

CMI Business School
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 9 - 10 månader Oktober 2019 Spanien Madrid + 3 fler

Vårt ansvariga MBA-program, en magisterexamen i olika former, heltid vecka, två veckor och online börjar från och med nästa oktober för läsåret 2019-2020. Ett program av excellens, unikt, verkligen transformativt och innovativt för att fullt utveckla sina talanger och färdigheter för en medveten förvaltning av företag och organisationer.

Officiell MBA specialiserad på familjeföretag

ID Digital School
Campusstudier Deltid 9 månader Oktober 2019 Spanien Madrid

Titeln på Officiell MBA i Family Business Management har en övervägande professionell inriktning. Denna officiella MBA som specialiserat sig på familjeföretag syftar till att ge studenterna avancerad utbildning av special och multidisciplinär akademisk karaktär.

Online MBA i entreprenörskap

GBSB Global Business School - Online programs
Internet Heltid Deltid 9 månader Öppen antagning Spanien Spain Online Madrid + 2 fler

Online MBA i entreprenörskap är ett transformationsprogram som inspirerar studenter att växa både personligen och professionellt. Det är en av de mest banbrytande Online MBA i Spanien som syftar till att förändra själva begreppet företagsutbildning och förbereder ansvariga, innovativa och verkligt globala företagsledare.

Master i ledning och administration av digitala företag

Spain Business School
Internet Kombinerat online och på campus Deltid 12 månader Oktober 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Mastergraden från det katolska universitetet i Murcia -UCAM- och Spain Business School in Management and Administration of Digital Companies (MBAD) syftar till att erbjuda den berörda parten fullständig kunskap inom affärsadministration, den klassiska MBA, med den variant som integrerar uppdateringen till digitala företag, medan de utvecklar båda kunskaperna ... MBA TOP 5 i Spanien (Ranking El Mundo 2018)

Global MBA

OBS Business School
Internet Heltid Deltid 12 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona Madrid + 2 fler

Online MBA Global Business School OBS fokuserar på utveckling av kompetens och färdigheter som krävs för att hantera globala företag. Det speciella med programmet är att ge deltagarna alla behövs för att framgångsrikt hantera företag med en hög del av internationalisering och innovationsverktygen i olika ansvarspositioner-kontroll ...

MBA Digital Marketing med specialitet i e-handel eller försäljning

Instituto Europeo de Posgrado - España
Internet Deltid 1500 timmar Öppen antagning Spanien Madrid

Denna MBA gör att du kan förvärva en global och integrerad vision för företagsledning genom att behandla olika affärsområden samtidigt som du studerar djupgående material inom Digital Marketing. Dessutom kan du specialisera dig i försäljning eller e-handel.