MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Barcelona Spanien 2019

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Att vara den 2: a största staden i Spanien, är Barcelona Kataloniens huvudstad provinsen. Det har över 4 miljoner invånare. Det är en pulserande stad som är värd tusentals turister årligen. Det är hem till universitetet i Barcelona bland annat.

Se MBA-examina in Barcelona i Spanien 2019

sökresultat funna Filter

Internationella MBA

ENEB
Internet Deltid 18 månader September 2019 Spanien Barcelona

Den internationella MBA syftar till att ge chefer och chefer en integrerad, transversal och global vision för generell ledning. Det är utformat för de personer och yrkesverksamma som vill förbättra och öka sin kunskap i företagsledning och administration, arbeta med huvudhanteringsverktygen och stärka sin kompetens och kompetens inom en organisation.

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)
Kombinerat online och på campus Heltid 1 - 1.5 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona

Våra MBA-program är utformade för en dynamisk ung professionell, som vill utforska den europeiska marknaden, hitta nya yrkesmässiga möjligheter och affärspartners, för att få en unik upplevelse av att bo i Barcelona - en pulserande medelhavsstad, det viktigaste världsbranschen.

MBA i digital verksamhet

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Campusstudier Heltid 750 timmar Kontakt Skolan Spanien Barcelona

MBA i Digital Business syftar till att bilda visionära ledare som kan hantera förändring i flyktiga, osäkra, väldigt komplexa eller ständigt föränderliga miljöer. Genom att genomföra MBA i Digital Business förstår du hur ett digitaliserat företag fungerar och kommer att kunna hantera och organisera det för att utforma tillväxtstrategier, förvärva gedigen kunskap om affärs- och organisationsmodeller, strategisk och finansiell planering, flexibilitet, marknadsföring, internationalisering och ledarskap.

MBA i digital entreprenörskap

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Internet 1125 timmar Kontakt Skolan Spanien Barcelona

I MBA för entreprenörer, skapad i samarbete med Seedrocket, hjälper vi dig att få erfarenhet och kunskap för att öka och påskynda din Start, jobba inom ett företagande ekosystem och lära av erfarenheterna från kända mentorer som hjälper dig att utveckla och påskynda tillväxten av ditt företag.

MBA Online - Master I Digital Business

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Internet 1125 timmar Kontakt Skolan Spanien Barcelona

MBA Online i Digital Business syftar till att utbilda proffs med särskild utbildning som kan hantera digitala företag och leda förändringar i traditionell verksamhet. Detta utbildningsprogram täcker alla områden av kunskap som är specifik för förvaltningen av teknikföretag, anpassning till den digitala världens egenskaper, där innovation och förändring är avgörande för framtiden.

MBA i digital marknadsföring

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Internet Heltid 750 timmar Kontakt Skolan Spanien Barcelona

För oss har vi en MBA i Digital Marketing, ett kraftfullt program som omfattar alla nödvändiga områden för hantering av digitala företag eller traditionella företag som vill komma in i en digital miljö. Detta program kommer att kunna hantera ett digitalt företag eller styra ditt företag till den digitala världen och förstå alla aspekter som rör driften av digitala företag, från till din skapande och lansering av produkter / tjänster, tillväxtstrategier, affärsmodeller, Jag bifogade planer om bandage och förhandlingar med kunder. Tudo isso, använder marknadsstrategier och smidiga metoder som ger ett snabbt och enkelt sätt att flytta och / eller förbättra.

MBA - Master of Business Administration

United International Business Schools
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Februari 2020 Schweiz Zürich Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Nederländerna Amsterdam Italien Milan Geneva + 14 fler

x

Internationella MBA

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Internet Heltid 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Den internationella MBA syftar till att utbilda ledare som kan driva ett företag och genomföra strategier ur ett globalt perspektiv. Detta träningsprogram kommer att ge dig de viktigaste ledningsverktygen som behövs för att uppta höga ansvarsområden i internationellt orienterade organisationer.

MBA - Master I Företagsekonomi Och Förvaltning

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Internet Heltid 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

MBA-magisterexamen i företagsekonomi och ledning kommer att ge dig uttömmande kunskaper inom marknadsföring, finans, personal, upphandling och i övriga affärsområden med särskild tonvikt på kommunikation och talangshantering. På så sätt kommer mästaren att ge dig kunskap om genomförandet och formuleringen av framgångsrika strategier utifrån de specifika behoven hos varje organisation och tar en uttömmande kontroll under hela genomförandeprocessen, genomförandet och utvärderingen.

Global MBA

OBS Business School
Internet Heltid Deltid 12 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona Madrid + 2 fler

Online MBA Global Business School OBS fokuserar på utveckling av kompetens och färdigheter som krävs för att hantera globala företag. Det speciella med programmet är att ge deltagarna alla behövs för att framgångsrikt hantera företag med en hög del av internationalisering och innovationsverktygen i olika ansvarspositioner-kontroll ...

MBA i gästfrihet och turism

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Spanien Madrid Barcelona

MBA inom Hospitality och turism Ostelea med syfte att utbilda framtida ledare för turistnäringen: chefer, personal och entreprenörer som kan hantera på högsta nivå, affärsprojekt inom turism och hotellsektorn, för att inkräkta , allra mest i utvecklingen av ledningskompetens och strategisk kompetens.

MBA i International Business Management

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 10 - 12 månader September 2019 Spanien Barcelona + 2 fler

Din nyckel till att göra affärer globalt. Att behärska färdigheterna för utrikeshandel och internationella affärsrelationer är de viktigaste framgångsfaktorerna för att starta eller befästa din karriär som global företagare.

Master i internationell projektledning

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campusstudier Internet Heltid 10 - 12 månader September 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

Mellan framgång och misslyckande finns det bra projektledning eller brist på det. Vem vill misslyckas? Svaret på denna fråga är anledningen till att projektledning har blivit stjärnverktyget för företag de senaste åren. Att sätta mål i verkligheten kan vara lättare sagt än gjort för många företag. Den nuvarande affärsmiljön är hyperkompetent och globaliserad, där förändring sker varje dag. Det innebär att företagen måste fatta snabba beslut samtidigt som de är osäkra på vad som kan vara nästa. Ett sätt att göra tillväxten hållbar är att en bra plan är på plats och att dra nytta av förändringarna, snarare än att se dem som hinder. De mest framgångsrika företagen materialiserar idéer genom att göra dessa förändringar till projekt och genomföra dem genom välplanerad projektledning. Detta masterprogram i projektledning har utformats av BEBS , för att lära eleverna hur de ska bli effektiva översättare av mål för sina företag. Efter examen kan eleverna göra idéer till konkreta resultat.

Master i internationell turism och gästfrihet

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campusstudier Internet Heltid 10 - 12 månader September 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

Befälhavaren i internationell turism och gästfrihet består av att ge kunskap om aktuella ämnen som är inriktade på turistsektorn och human capital management och dess inflytande på turistmarknaden samt uppmuntra innovation och evolutionära förbättringar på detta område. Denna grad syftar till att utveckla elevernas karriär som direktörer, områdeschefer eller entreprenörer, så att de kan förvärva de kunskaper och färdigheter som krävs för beslutsfattandet inom denna sektor.

Master International i e-Supply Chain Management

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campusstudier Internet Heltid 10 - 12 månader September 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

Den internationella mastern i e-Supply Chain Management syftar till att utveckla de nödvändiga kriterierna för att du ska få en tydlig, aktuell och övergripande överblick över verksamheten och se hur de effektivt och effektivt interagerar i vår nuvarande miljö.