Filter
MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 10 MBA-program Riskhantering

En civilekonomexamen är användbar på många sätt. Det finns många olika arbetsmöjligheter som finns för dem med en kandidatexamen i företagsekonomi. När du väljer att bedriva en Master of Business Administration, får du nytta av att koncentrera sig på specialiserade områden, såsom hantering av bedrägerier.

Vad är en MBA i Bedrägeri Management? Det är en utbildning i företagsekonomi med fokus på bedrägeri. Ämnena täcks kan omfatta kriminaltekniska redovisning, riskbedömning, identitetsstöld, datorbedrägeri, finansiell analys, revision och mer. I många fall kan en uppsats eller doktorsavhandling som täcker originell forskning krävas innan examen. Program brukar ta två år att genomföra, men kan ta längre tid för studenter som arbetar samtidigt slutföra sina studier.

Sysslar en magisterexamen i företagsekonomi i bedrägerier har många fördelar. Den öppnar unika karriärmöjligheter, och de flesta program som finns för färdigställande nätet.Att få en MBA är också en språngbräda mot en doktorsexamen.

Hur mycket det kommer att kosta att tjäna en management bedrägeri MBA beror på var du tar dina klasser och hur länge programmet varar. Det är viktigt att du noga forskning ditt program val att ta reda på vilken typ av kostnader är inblandade. Du kommer också att behöva avgöra om det är bättre för dig att ta klasser online eller på campus.

Studenter som full en MBA i Bedrägeri ledningen kan kvalificera sig för ett antal affärsrelaterade yrken, särskilt positioner relaterade till utredningar, finansiella regler och straffrätt. Karriär alternativ kan omfatta skadeförebyggande specialist, bank examinator, revisor, bedrägeri utredare, compliance officer och andra positioner. Studenter som väljer att bedriva en doktorsexamen kan finna högre positioner, såsom federal tillsynsmyndighet och utredare, öppna för dem.

De flesta ansökningar om management bedrägeri MBA kan slutföras på nätet.Eleverna kan behöva en kandidatexamen i ett närliggande område och ett kvalificerat GMAT eller GRE poäng innan du ansöker till ett program. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

10 Resultat i Riskhantering

University of South Florida

Förduga din karriär och bygga ditt nätverk med ett nationellt rankat MBA-program - nu i ett bekvämt onlineformat. Vi skapar intellektuellt kapital och producerar akademik ... [+]

Online Master of Business Administration vid USF

Förduga din karriär och bygga ditt nätverk med ett nationellt rankat MBA-program - nu i ett bekvämt onlineformat. Vi skapar intellektuellt kapital och producerar akademiker som är redo för dagens branschutmaningar och utbildade att vara föregångare på morgondagens arbetsplats.

Hur är online MBA unik? Vårt program hjälper eleverna att utveckla analytiska färdigheter och kreativa förmågor - så att du lär dig att förstå inte bara data utan också hur du använder det för att göra ljudprognoser och förklara vad det betyder för bottenlinjen.

GRADUERA I NÅGRA FEM SEMESTER

Online MBA är ett 48-timmars (1,5 - 2,5 år) program, som heltidsstudenter kan slutföra på bara fyra terminer om de avstår från grundkurserna. Deltidsstuderande kan också slutföra allt arbete inom rimlig tid - ungefär tre år.... [-]

Amerikas förenta stater Tampa
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 6 terminer
Internet
Läs mer på svenska
IMF Business School Portugal

Detta MBA med inriktning mot IMF Occupational Risk Prevention i samarbete med University Camilo José Cela tillåter eleven att få en bättre förståelse av den verkliga omfa ... [+]

Behovet av att utveckla system och processer för att förebygga är numera en nödvändighet och en prioritet för företag och institutioner. I denna mening är det viktigt att direktörerna för de företag som ägnar sig åt denna ativadade är beredda att ta sig an de utmaningar som branschen.

Detta MBA med inriktning mot IMF Occupational Risk Prevention i samarbete med University Camilo José Cela tillåter eleven att få en bättre förståelse av den verkliga omfattningen av yrkesrisker i samband med jobbet och hur man kan förebygga och undvika samt i beredningen av de bästa företagsledare och chefer.

Programvarulicenser inkluderar:

IMF Business School i samarbete och samverkan med SAGE, en ledare inom företagsledning mjukvaran, erbjuder studenter utan kostnad, utbildnings licenser av följande program:... [-]

Portugal Portugal Online
Öppen antagning
Portuguese (Brazil)
Deltid
720 timmar
Internet
Läs mer på svenska
L'Ecole de Guerre Economique

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet. ... [+]

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet.

Företagsskydd och internationell säkerhet är nu strategiska frågor som inte längre kan hanteras av en rad tekniska åtgärder.

För att svara på detta behov av ett globalt tillvägagångssätt för cybersäkerhet har EGE beslutat att starta MBA för risk, internationell säkerhet och RSIC som en del av sitt erbjudande om grundläggande kurser .

Den RSIC MBA kan beredas med en Bac 3 på 2 år via M1 Program Risker och Economic Intelligence RIE eller om 1 år med en Bac 4.

Klasser hålls på torsdag och fredag, resten av veckan ägnas åt företaget. Timvolymen är 525 timmar.... [-]

Frankrike Paris
Oktober 2019
Franska
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
L'Ecole de Guerre Economique

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet. ... [+]

Frågan om företagens materiella säkerhet kan inte längre lösas idag från problemet med immateriella hot som påverkar det ekonomiska livet via datanät och Internet.

Företagsskydd är nu en strategisk fråga som inte längre kan hanteras av en rad tekniska åtgärder.

För att möta detta behov av ett globalt tillvägagångssätt för cybersäkerhet och risker har EGE beslutat att starta det verkställande programmet Risk Management, International Security and Cyber Security (MRSIC) .

Denna utbildning är avsedd för alla yrkesverksamma inom alla sektorer som ansvarar för säkerhet och säkerhet, riskhanterare, förvaltare inom den offentliga sektorn (polis, försvar etc.) i ombyggnad, reservist eller aktiv.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Utica College Online

30 MB online MBA är designad för relevans i dagens affärsvärld. Få avancerade färdigheter med resultatbaserad kursplan, ledarskapsuppgift med en världsomspännande organis ... [+]

30-timmars online MBA - Försäkring och Riskhantering är ett strategiskt inriktat kandidatprogram, utformat för relevans i dagens affärsvärld. Du kommer att dra nytta av avancerade färdigheter i ditt valda koncentrationsområde, resultatfokuserad utbildning, ledarskapsuppgift med en världsomspännande organisation och marknadsstrategisimuleringsverktyg för autentiska affärsresultat, allt till ett mycket överkomligt pris.

Den ACBSP Accredited online MBA erbjuder också ett blandat lärande alternativ där eleverna kan välja att slutföra sina kärnkurser 100% online eller i en kombination av online och på campus. Det finns inget obligatoriskt personligt krav oavsett format.... [-]

Amerikas förenta stater Utica
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Instituto Europeo de Posgrado - España

Denna MBA gör det möjligt för dig att förvärva en global och integrerad vision för företagsledning som behandlar de olika affärsområdena Finans, Marknadsföring, Personal, ... [+]

Denna MBA gör det möjligt för dig att förvärva en global och integrerad vision för företagsledning som behandlar de olika affärsområdena Finans, Marknadsföring, Personal, Logistik och Strategi och fokuserar på en profil som är intresserad av att hålla ansvarsansvar i samband med Riskhantering i alla typer av företag.

Double Degree Summa University

Tack vare överenskommelsen mellan IEP och Summa University kan du studera din examen genom att skaffa en officiell Double Degree från USA med detta program. Erkännande och förtjänst hos båda institutionerna, erbjuda yrkesverksamma inom alla sektorer, en hög prestigefylld utbildning i Spanien och internationellt för att förvärva kompetens och kompetens som krävs för yrkesutveckling inom olika områden av näringslivet och effektiv ansvarsfördelning direktiv i en organisation.... [-]

Spanien Spain Online
Öppen antagning
Spansk
Deltid
1500 timmar
Internet
Läs mer på svenska
Offenburg University

Master of Business Administration (MBA) i ekonomi, risk och försäkring är utformad för yrkesverksamma som strävar efter en framgångsrik karriär inom ekonomi, riskhanterin ... [+]

Master of Business Administration (MBA) i ekonomi, risk och försäkring är utformad för yrkesverksamma som strävar efter en framgångsrik karriär inom ekonomi, riskhantering samt investering och handel kredit försäkring.

Detta världslära forskarutbildningsprogram leder dig genom ledarskap och entreprenörs ledarskap och finansiella och försäkringsförmåga som gör att du kan utföra högst upp i den internationella handeln, finans och försäkringsbranschen.

Offenburg University MBA innehåller forskarutbildningen certifikat i Export Finance and Trade Credit Insurance och tar 18 månader att slutföra.

MBA kommer att förbereda dig för äldre roller s som har ett stort ansvar, påskynda dina framsteg mot välbetalda ledande positioner av ledarskap.... [-]

Tyskland Offenburg
Oktober 2019
Engelska
Heltid
3 terminer
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
St. John's University Online

Riskhantering och försäkring online MBA-program från St. John's Tobin College of Business granskar de funktionella aspekterna av risk och globala försäkringsmarknader. ... [+]

Master of Business Administration (MBA) programmet från St John's Tobin College of Business betonar bred affärskunskap som förbereder studenter för tvärfunktionellt beslutsfattande i organisationer. Studenterna i programmet kommer att tillämpa sitt lärande och utveckla sin funktionella affärsförståelse genom fallstudier, gruppprojekt och ett capstone-projekt.

Riskhantering och försäkringskoncentration: Lär dig hur risken handlas på den globala återförsäkringsmarknaden, studera teorier relaterade till livs- och sjukförsäkring, och undersök de funktionella aspekterna av skadeförsäkringen.

Tobin College of Business MBA ger dig möjlighet att studera på ett topprankat AACSB-ackrediterat affärsprogram, samtidigt som du bygger ditt företagsnätverk i New York-området och får värdefull karriär och konsultupplevelse.... [-]

Amerikas förenta stater Queens
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Luxembourg School Of Business

Det här alternativet är utformat för yrkesverksamma som vill lära sig eller uppdatera sina kunskaper och förmåga att bidra till planering och genomförande av företagsrisk ... [+]

Handla om

I samarbete med Boston University Metropolitan College (BU MET) har Luxembourg School Of Business ( LSB ) utformat ett nytt program som gör det möjligt för behöriga studenter att tjäna både en MBA vid LSB och en magisterexamen på BU MET. Genom att kombinera LSB MBA med BU MET-masterns examen kan du förvärva en mer specialiserad uppsättning kompetenser inom ett specifikt intresseområde, inklusive projektledning, företagsriskhantering och global marknadsförvaltning. Studenter som är inskrivna i detta program får möjlighet att slutföra båda examensprogrammen samtidigt.

Det här alternativet är utformat för yrkesverksamma som vill lära sig eller uppdatera sina kunskaper och förmåga att bidra till planering och genomförande av företagsrisker. Detta program ger de nödvändiga verktygen och koncepten att planera, förhindra och - vid behov - framgångsrikt reagera på störningar i komplexa affärsverksamheter.... [-]
Luxemburg Luxembourg City
September 2019
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Robert Kennedy College

MBA är ledarskapskvalificering för chefer. Designad för din framgång skapar MBA distinkta chefer med omfattande kunskaper om de senaste affärsmetoderna. ... [+]

MBA är ledarskapskvalificering för chefer. Designad för din framgång skapar MBA distinkta chefer med omfattande kunskaper om de senaste affärsmetoderna. Denna specialiserade MBA i Risk Management utforskar utbudet av begrepp och funktioner i riskhantering och tillhörande praxis inom näringslivet, utvärdering av hur effektiva riskhanteringsprocesser och metoder är och hur risken kan hanteras och minimeras i affärer i det globala sammanhanget (även om det finns kan vara en bias mot brittisk praxis, särskilt med tanke på fallstudie diskussioner, bör programmet betraktas globalt när det gäller riskens täckning).

MBA-programmen dra stor nytta av den internationalitet som härrör från att rekrytera studenter från hela världen och dra på handledare som är välutbildade på sitt område.... [-]

Schweiz Zürich Switzerland Online Storbritannien City of Carlisle  + 1 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska