Filter
MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 MBA-program Public Relations (PR)

En Master of Business Administration är också känd som en MBA. Detta är en doktorsexamen som dyker djupt in i affärsidéer som sträcker sig från marknadsföring till ledning. Att få en magisterexamen kan hjälpa individer att fördjupa sina karriärer.

Vad är en MBA i PR? Gradprogrammet kan hjälpa eleverna att förbättra synligheten och rykte för organisationer. Läroplanen fokuserar i allmänhet på områden som kommunikationsstrategier, konsumentförtroende, varumärkeshantering och affärsresultat. Kursens ämnen kan omfatta finans, redovisning, internationella marknader och inhemsk handel. Studenter kan också lära sig att skapa PR-meddelanden för privata, företagande och ideella organisationer. Detta kan innehålla sociala medier och pressmeddelanden. Programmet kräver vanligtvis intensiv forskning och skrivning. Studier är i allmänhet färdiga inom ett till två år.

Studenter som söker en civilekonom på Public Relations har ofta starka kommunikations-, ledarskaps- och skrivförmåga. Kompetensen kan hjälpa dem att lyckas i den moderna affärsmiljön. Dessa färdigheter kan också hjälpa dem att utmärka sig i sitt personliga liv.

Undervisningen och avgifterna för en MBA i PR varierar beroende på skolan. Inskrivningslängden är också en faktor. Studenter uppmanas att undersöka institutionerna av deras intresse.

Det finns en växande efterfrågan på proffs inom PR. Kandidater som har en MBA i PR kan hitta jobb med PR-företag, reklamföretag, företag och ideella organisationer. Det finns flera potentiella karriärvägar som en individ kan komma in i. Några av de vanligaste ståndpunkterna är projektledare, kontochef, marknadsundersökare, samhällsrelaterad samordnare och PR-specialist. Även om detta är ett snabbt växande yrke, är det också mycket konkurrenskraftigt.

Master of Business Administration i PR-program erbjuds över hela världen. Studenter kan få sin examen genom att ta online-lektioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Public Relations (PR)

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

I slutet av Mästaren (MBA) i Business Law och PR utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt eget arbete reservdelar och visa en god kunskap om affärsjuri ... [+]

3 toppuniversitet = 1 av europeisk Alla elever kommer att ha utöver ABMS Diploma en gemensam examen med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University. 3 Top europeiska universitet = bästa virtuella / Distans Program = 1 Top Europeiska Diploma SCHWEIZ + EU + topprankade 500

Advance din expertis på ABMS

Anslut med elever och ledare precis som du i vår online masterprogram. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en masterstudent vid ABMS.

För Proffsen

Den Master of Business Law och PR (MBA) innebär nästa nivå av prestation i en akademisk disciplin.

I slutet av Mästaren (MBA) i Business Law och PR utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt eget arbete reservdelar och visa en god kunskap om affärsjuridik och PR. Studenter är utrustade med användbara verktyg och teorier för att komma in på arbetsmarknaden och bidra mer effektivt till organisationer inom detta område.... [-]

Schweiz Zurich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
16 - 20 månader
Internet
Läs mer på svenska
EU Business School

De färdigheter som krävs för kommunikation och PR har drastiskt omdefinierats med förskottet av sociala och digitala medier. Professionella inom området är skyldiga att s ... [+]

De färdigheter som krävs för kommunikation och PR har drastiskt omdefinierats med förskottet av sociala och digitala medier. Professionella inom området är skyldiga att samordna alltmer komplicerade PR-kampanjer och definiera invecklade strategier och mikromål för att säkerställa att en organisations nyckelbudskap når sina viktigaste målgrupper. Detta program kommer att ge eleverna den know-how som de behöver för att hålla sig inför aktuella trender och att tillämpa de senaste teknologierna och kommunikationsstrategierna.

Varaktighet: Tre terminer / ett år (90 hp)

Platser: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online

Undervisningsspråk: engelska... [-]

Schweiz genever Spanien Barcelona Montreux Tyskland Munich Schweiz Online  + 4 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska