$close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Public Management

En Master of Business Administration är en akademisk prestation som uppnåtts efter en student examen från en företagsskola. Gradprogrammet innefattar en fördjupad studie av affärsrelaterade ämnen. Kandidater som uppnår denna ära kan hitta större karriärmöjligheter inom den privata industrin, regeringen och offentliga organisationer. Vad är en MBA i offentlig förvaltning? Graden erb… Läs mer

En Master of Business Administration är en akademisk prestation som uppnåtts efter en student examen från en företagsskola. Gradprogrammet innefattar en fördjupad studie av affärsrelaterade ämnen. Kandidater som uppnår denna ära kan hitta större karriärmöjligheter inom den privata industrin, regeringen och offentliga organisationer.

Vad är en MBA i offentlig förvaltning? Graden erbjuder utbildning som gör det möjligt för studenter att uppfylla ledande roller i federala, statliga och lokala myndigheter. Klassrumsinstruktionen fokuserar vanligtvis på ledningsämnen som ledarskap, marknadsföring, redovisning, dataanalys, strategi och verksamhet. Programmet omfattar i allmänhet en kärnplan, specialkurser och valfria ämnen. I många fall lär klasserna av professorer som har arbetat inom den offentliga sektorn. Inlärningsmodulerna kan innehålla föreläsningar, presentationer och lagprojekt. Programmets varaktighet är vanligtvis ett år till två år.

Studenter som erhåller en civilekonom i offentlig förvaltning utvecklar ofta utmärkta problemlösnings- och analytiska färdigheter. Denna kompetens kan hjälpa organisationer att nå sociala mål. Dessutom kan de utveckla ledarskapskvaliteter som hjälper dem att excel på alla delar av livet.

En MBA i offentlig förvaltning har olika kostnader. Skolorna har olika avgifter och undervisning. Det är viktigt att studenterna noggrant utvärderar varje institution innan de fattar ett slutgiltigt beslut.

Kandidater med en MBA i offentlig förvaltning kan tillämpa sin ledarskapskunskap till en mängd olika sysselsättningssituationer. Det finns en efterfrågan på dessa experter inom regeringen, utbildning, hälsovård och ekonomi. Det utförda arbetet är olika. Typ av jobbtitelutexaminerade kan innehålla kundservicechef, låneofficer, kontraktsadministratör, budgetanalytiker, filialchef och förmånsadministratör. Dessa yrkesverksamma förväntas ofta ge hållbara lösningar.

Många universitet erbjuder Master of Business Administration i offentlig förvaltning. Studenter som föredrar hembaserad inlärning kan dra nytta av att ta lektioner på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Baltimore, Merrick School of Business

UB MBA-specialiseringen inom offentlig sektorledning erbjuds i samarbete med University of Baltimore College of Public Affairs och fokuserar på att förvalta offentliga myndigh ... +

UB MBA-specialiseringen inom offentlig sektorledning erbjuds i samarbete med University of Baltimore College of Public Affairs och fokuserar på att förvalta offentliga myndigheter effektivt och effektivt med hjälp av kunskap om allmän ordning och företag för att fatta bättre beslut. Detta perspektiv förbereder akademiker för karriärer som chefer och policymakers i statliga organ, ideella organisationer och icke-statliga organisationer. -
MBA
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet