MBASTUDIES.SE

Sök bland MBA-program Projektledning på distans 2019

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

MBA i Projektledning är en riktigt populär utbildningsprogrammet och varje år olika proffs välja det. Denna examen program är utformat för människor som tillhör den tekniska världen, och de är för närvarande förvaltar olika affärs / tekniska projekt. Projektledningen programmet större täcker alla affärsmässiga aspekterna från personal till marknadsföring och ekonomi.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Be om information MBA-program Projektledning på distans 2019

11 Resultat i Projektledning, Distansutbildning Filter

MBA i projektledning

IGlobal University
Internet September 2019 Amerikas förenta stater Vienna

MBA i projektledning

MBA i projektledning

Imperial School of Management
Campusstudier Internet Heltid 12 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten United Arab Emirates Online Sharjah + 2 fler

Projektledning är en viktig färdighet för många karriärer. Introduktion till projektledning är en idealisk utgångspunkt om du behöver hantera projekt på jobbet eller hemma, samtidigt som du inte nödvändigtvis är en formellt utbildad projektledare.

MBA i projektledning

Montclair State University
Internet Heltid Amerikas förenta stater USA Online

Som en viktig del av någon organisation, är projektledning avgörande för framgången av företag inom alla branscher. En McKinsey & Co. Undersökningen visade att nästan 60% av ledande befattningshavare indikerade att bygga en stark projektledning disciplin är högsta prioritet för sina företag.

Master of Business Administration i projektledning (med tilldelning av chartrade projektledare)

Pebble Hills University
Internet Heltid 1 - 3 år Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

MBA är internationellt känt som den mest lämpliga kvalifikationer för att förbereda affärsmän för framgångsrika karriärer inom ledande kadrer av deras organisations.An MBA förbättrar ledningskompetens deltagare och innovativa studieteman låsa ny kunskap som vägleder utveckla ledare på ett kreativt sätt att spela en bestämd värdeskapande roll inom sina organisationer.

Magister i företagsekonomi (MBA) med en koncentration i Project Management

Universidad Arturo Prat
Internet Heltid 4 terminer Kontakt Skolan Chile Santiago

Master of Business Administration med en koncentration i Project Management vänder sig till yrkesverksamma från olika kunskapsområden som vill träna inom projektledning och har särskilt intresse av att få i framtiden, PMI-certifiering

Mba med koncentration i projektledning

Columbia Southern University
Internet Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Orange Beach

Om du verkligen vill leda, utföra din vision och göra en större skillnad, ger CSU: s MBA dig inte bara referenser, utan också några av de mest effektiva intellektuella verktygen du behöver för att nå dina drömmar

Magisterexamen i Företagsekonomi och Management Project Management (MBA)

UNIR - Mexico
Internet Heltid 18 månader Oktober 2019 Mexiko Mexico City

Den specialiserade läroplanen i projektledning förbereder dig att bli en chef som kan hantera de viktigaste handlingsplanerna för stora företag, bli expert på planering, kontroll och övervakning av strategier.

MBA-specialisering i projektledning

Instituto Europeo de Posgrado - España
Internet Deltid 1500 timmar Öppen antagning Spanien Madrid

MBA-specialiseringen i projektledning kommer att ge studenten möjlighet att erhålla intyg av internrevisor ISO 21500, utfärdat av Bureau Veritas första certifierare över hela världen.

MBA i drift och projektledning

Exeed School of Business and Finance
Campusstudier Internet 1 år September 2019 Förenade arabemiraten Sharjah Oman Oman Online Saudiarabien Saudi Arabia Online Singapore Singapore Online Bahrain Bahrain Online Indien India Online Dubai Kanada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Storbritannien London Riyadh Jeddah Dammam + 25 fler

Ett års MBA i Operations and Project Management är ett omfattande program utformat för företagsledare som ser fram emot en bra karriär inom operationsdomän eller projektledning domän. Efter avslutad kurs kommer studenterna att få ett doktorsexamen i Operations and Project Management från Cambridge International Qualifications, Storbritannien och en MBA i Operations and Project Management från Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Master i internationell projektledning

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campusstudier Internet Heltid 10 - 12 månader September 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

Mellan framgång och misslyckande finns det bra projektledning eller brist på det. Vem vill misslyckas? Svaret på denna fråga är anledningen till att projektledning har blivit stjärnverktyget för företag de senaste åren. Att sätta mål i verkligheten kan vara lättare sagt än gjort för många företag. Den nuvarande affärsmiljön är hyperkompetent och globaliserad, där förändring sker varje dag. Det innebär att företagen måste fatta snabba beslut samtidigt som de är osäkra på vad som kan vara nästa. Ett sätt att göra tillväxten hållbar är att en bra plan är på plats och att dra nytta av förändringarna, snarare än att se dem som hinder. De mest framgångsrika företagen materialiserar idéer genom att göra dessa förändringar till projekt och genomföra dem genom välplanerad projektledning. Detta masterprogram i projektledning har utformats av BEBS , för att lära eleverna hur de ska bli effektiva översättare av mål för sina företag. Efter examen kan eleverna göra idéer till konkreta resultat.

MBA-specialisering i projektledning

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia
Internet Deltid 14 månader Öppen antagning Spanien Madrid Spain Online + 1 fler

MBA-specialiseringen i projektledning kommer att ge studenten möjlighet att erhålla intyg av internrevisor ISO 21500, utfärdat av Bureau Veritas första certifierare över hela världen.