MBASTUDIES.SE

Hitta de mest populära MBA-programmen Oceanien 2019

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

MBA är ett program utformat för studenter som vill främja sina akademiska kunskaper och tillämpa dem på verkliga verkliga affärssituationer. Den vägleder eleverna att reflektera och positionera om sig i termer av att välja sina framtida karriärer. Eleverna får en bred förståelse av de viktigaste funktionerna i ett antal affärsområden och använda dessa kunskaper för att bidra till den strategiska ledningen av ett företag.

Vill du studera i Oceanien? De två mest populära resmålen efterfrågan studie om Oceanien: Australien och Nya Zeeland, både tillsammans erbjuder en ovanlig och mycket speciell studie äventyr.

Kontakta skolor direkt MBA-program Oceanien 2019

sökresultat funna Filter

Master of Business Administration - MBA

The University of Waikato
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Nya Zeeland Hamilton

Waikato MBA är en mycket praktisk världsklass ledningskvalifikation. Det är utformat för att utrusta nya ledare och chefer med kompetensen och kapaciteten att vara trailblazers som klarar av tvetydighet, komplexitet och den ständigt föränderliga affärsmiljön.

AIB MBA

Australian Institute of Business
Internet Heltid Deltid 18 månader Kontakt Skolan Australien Adelaide + 1 fler

AIB MBA är Australiens nr 1 MBA-leverantör. Det är en fullt ackrediterad Master of Business Administration (MBA) kvalifikation i Australien och erkänd internationellt. Det är speciellt utformat för yrkesarbetande vuxna, så det levereras 100% online med interaktivt "snackbart" innehåll. AIB MBA erbjuder genuin flexibilitet, industriinsikt, praktiska färdigheter och det stöd du behöver bli oersättligt.

Masters of Business Administration

University of the South Pacific USP
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år September 2019 Fiji Suva + 1 fler

Internationellt ackrediterad av Association of MBA (AMBA), MBA-programmet för Graduate School of Business (GSB), University of the South Pacific (USP) har blivit en marknadsledare bland Pacific Island stater med en Utmärkt regionalt rykte för kvalitet och relevans.

Master i Management

Universitas Gadjah Mada
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Februari 2020 Indonesien Yogyakarta

MM FEB UGM är en ledande handelsskola i Indonesien, som erbjuder högkvalitativ företagsutbildning som präglas av starka och kompetenta fakultetsmedlemmar, dynamisk läroplan, samverkande och kreativ inlärningsprocess och trevlig akademisk atmosfär. Internationellt ackrediterad av AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) är programmet nu det enda representativa MBA-programmet i Indonesien som är globalt erkänt.

Master of Business Administration

Massey Business School
Campusstudier Internet Heltid Deltid 1 år Oktober 2019 Nya Zeeland Auckland + 2 fler

Massey University MBA är unik i Nya Zeeland - den enda MBA med specialiseringar och som är tillgänglig för att studera som en heltid eller online-alternativ.

Master of Business Administration (MBA)

University of Wollongong Faculty of Business
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Australien North Wollongong Sydney + 2 fler

Master of Business Administration (MBA) är utformad för erfarna proffs med ambition och driva som vill utveckla sina ansvarsfulla och hållbara ledarskap.

Master of Business Administration

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campusstudier Internet Heltid Deltid 18 månader Kontakt Skolan Australien Melbourne + 2 fler

Världens bästa organisationer söker kreativa tänkare, medarbetare och problemlösare - ledare med empati och fantasi. Vår banbrytande MBA är utformad för att utveckla dessa egenskaper. Vi ställer dig på vägen till företagsledning och förbereder dig att trivas i en snabbt föränderlig värld.

Master of Business Administration

Victoria University of Wellington
Campusstudier Heltid Deltid 16 - 30 månader Mars 2020 Nya Zeeland Wellington + 1 fler

Certifikat, doktorsexamen eller magisterexamen i företagsekonomi - välj kvalifikationer med inmatningskrav, tidsintyg och karriärförmåner som passar dig.

Internationella MBA DMIN

University of South Australia
Campusstudier Heltid 2 år Februari 2020 Australien Adelaide

Denna tvååriga MBA ger professionella med avancerad kunskap och förvaltning färdigheter för internationell verksamhet. Det kräver ingen tidigare arbetslivserfarenhet.

Online Master of Business Administration (Global)

James Cook University Online
Internet Deltid 24 månader September 2019 Australien Australia Online

JCU Online MBA Global ger dig ett datastyrt tillvägagångssätt för att analysera dessa globala växlingar och identifiera vilka möjligheter som kommer att ge störst resultat för ditt företag.

Dual Degree in Management

PFH Private University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 19 - 24 månader Oktober 2019 Tyskland Göttingen Amerikas förenta stater New York Storbritannien London Frankrike Bordeaux Australien Gold Coast + 8 fler

De dubbla grader alternativen på PFH erbjuder dig chansen att studera i två olika länder, få två olika insikter och få två grader. Att ha grader från två långvariga institutioner och två länder är ett enormt karriärstöd - inte bara om du vill jobba i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, USA eller Australien, där våra partneruniversiteter finns.

Master of Business Administration (MBA)

Southern Cross University (Online)
Internet Deltid 16 månader September 2019 Australien Australia Online

Med en MBA på Southern Cross University, kommer du att diversifiera din kompetens, utveckla en ledningssynpunkt och stärka dina strategiska ledarskapsförmågor.

Master of Business Administration och Master of Professional Accounting (MBAC)

University of Southern Queensland (USQ)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 30 månader Kontakt Skolan Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 fler

Master of Business Administration och Master of Professional Accounting dubbel grad ger dig möjlighet att få den kunskap och färdigheter som krävs för professionell redovisning, samtidigt som man utvecklar en förståelse för det bredare ledarskapet, bättre förbereder dig för ledande roller.

Masterexamen i företagsekonomi

Brawijaya University
Campusstudier Heltid Deltid Juli 2020 Indonesien Malang

Visionen fakultetens administration är att bli en institution av administrativa vetenskaper kvalificerade och erkända av allmänheten, både hemma och utomlands.

Master of Business Administration

School of Business and Management ITB
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Indonesien Bandung Jakarta

MBA-ITB introducerar en ny läroplan som är relevant för behoven hos den globala industrin.