Masterexamen i företagsadministration i Auckland Nya Zeeland

De mest populära MBA-programmen i Auckland Nya Zeeland 2018

MBA

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

Den storstadsområdet i Nya Zeeland, har Auckland byggt sitt rykte på de skäligen bästa pedagogiska normer. Auckland är hem för många välrenommerade utbildningsinstitutioner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology och Massey University är de mest framträdande namnen.

Se MBA-examina i Auckland i Nya Zeeland 2018

Läs Mer

Master Of Business Administration

Auckland Institute of Studies
Campusstudier Heltid 18 månader July 2018 Nya Zeeland Auckland

Master of Business Administration (MBA) grad är den mest internationellt erkända företagskvalifikationer i världen idag. [+]

Master of Business Administration (MBA) grad är den mest internationellt erkända företagskvalifikationer i världen idag. Det är en professionell examen i företagsledning baserat på ett praktiskt program med teoretisk, tillämpad och forskningsunderlag. Den täcker en rad affärsdiscipliner som ligger till grund för beslutsfattandet.

AIS MBA erbjuder specialiseringar i:

Internationell verksamhetFinansieramarknadsföringOperationer och Logistik

MBA har också tre alternativa Pathways :

27 moduler och en tvåmånaders fältstudie25 moduler och en tre månaders praktik20 moduler och en sexmånaders avhandling

Det utmanande femstegsprogrammet gör stora krav på tid för att nå den nödvändiga standarden.... [-]


Master Of Business Administration (MBA)

AUT Business School
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 18 månader March 2019 Nya Zeeland Auckland + 1 fler

Den AUT MBA erbjuds på AUT Business School i hjärtat av Auckland City. Programmet är utformat för att ge dig maximal flexibilitet för att passa dina yrkesmässiga och personliga åtaganden.Detta inkluderar [+]

AUT 's Master of Business Administration (MBA)

&nbsp

Den AUT MBA erbjuds på AUT Business School i hjärtat av Auckland City. Programmet är utformat för att ge dig maximal flexibilitet för att passa dina yrkesmässiga och personliga åtaganden. Detta inkluderar efter timme klasser, papper som erbjuds i korta intensiva block och sex intag per år.

Är MBA för mig?

&nbsp

MBA är för proffs som strävar efter att allmän eller divisionsledningen eller förste ledande befattningar - de som vill omvandla sina karriärer och ligga i framkant av verksamheten leadership.We inriktning på att producera akademiker som påverka och lägga direkt värde till organisationen genom att leda och hantera i en utmanande miljö.... [-]