Filter
MBA
Montenegro Podgorica Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära MBA-programmen i Podgorica Montenegro 2019

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Kulturen i Montenegro har formats av ortodoxa, slaviska, och Adriatiska influenser. Studenter i detta land kan få tillgång till viktiga kulturella och historiska platser. Det officiella språket i landet är montenegrinska, men Serbiska talas av majoriteten av befolkningen.

Se MBA-examina i Podgorica i Montenegro 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Montenegro
Podgorica
Studietyp
Tempo
University Mediterranean Podgorica

Utbildning på forskarnivå Internationell MBA i Management, Ekonomi och Agribusiness erbjuder tvärvetenskaplig kunskap inom flera samhällsvetenskaper, särskilt ledning, fi ... [+]

Idén till att organisera denna studie programmet diskuterades ingående inom Tempus Project DEBUT-M, där deltagarna var vid universitetet i Debrecen (Ungern), Budapest Business School (Ungern), Scottish Agricultural College (Storbritannien) och Wageningen University (Nederländerna ). Lärare och forskare från alla börsnoterade universitet deltog i beredningen av enskilda kurser, samt att genomföra en pilotutbildning som består av samma ämnen som anges i denna ansökan. Det föreslagna programmet är kompatibelt med forskarutbildningen som erbjuds genom det internationella systemet - det internationella MBA nätverk i Agribusiness och Commerce. Nätverket samlar 16 universitet i Europa och USA och dess främsta mål är att fastställa normer för ett högkvalitativt system som är erkänt i alla deltagande länder. Universiteten i nätverket är: Wageningen University; Scottish Agricultural College; Tjeckien University of Agriculture i Prag; Warszawa lantbruksuniversitet; University College Cork; University of Wolverhampton; Humboldt-universitetet i Berlin; University of Debrecen; Arkansas State University; Lantbruksuniversitet i Ukraina; Timiryazev Academy Moskva; Budapest Business School; Universitetet i Hohenheim; University of Kazan; Belgrads universitet; Universitetet i Zagreb och University "Medelhavet" Podgorica. Lärandemål Forskar studieprogram internationella MBA i Management, finans och Agribusiness erbjuder tvärvetenskaplig kunskap inom ett antal samhällsvetenskap, särskilt förvaltning, finans, ekonomi, marknadsföring och jordbruksnäringen. Efter avslutad akademiker i detta program kommer att kunna:... [-]

Montenegro Podgorica
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska