Filter
MBA
Montenegro Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära MBA-programmen i Montenegro 2019

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Kulturen i Montenegro har formats av ortodoxa, slaviska, och Adriatiska influenser. Studenter i detta land kan få tillgång till viktiga kulturella och historiska platser. Det officiella språket i landet är montenegrinska, men Serbiska talas av majoriteten av befolkningen.

Kontakta skolor direkt De bästa MBA-programmen i Montenegro 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University Mediterranean Podgorica

Utbildning på forskarnivå Internationell MBA i Management, Ekonomi och Agribusiness erbjuder tvärvetenskaplig kunskap inom flera samhällsvetenskaper, särskilt ledning, fi ... [+]

Idén till att organisera denna studie programmet diskuterades ingående inom Tempus Project DEBUT-M, där deltagarna var vid universitetet i Debrecen (Ungern), Budapest Business School (Ungern), Scottish Agricultural College (Storbritannien) och Wageningen University (Nederländerna ). Lärare och forskare från alla börsnoterade universitet deltog i beredningen av enskilda kurser, samt att genomföra en pilotutbildning som består av samma ämnen som anges i denna ansökan. Det föreslagna programmet är kompatibelt med forskarutbildningen som erbjuds genom det internationella systemet - det internationella MBA nätverk i Agribusiness och Commerce. Nätverket samlar 16 universitet i Europa och USA och dess främsta mål är att fastställa normer för ett högkvalitativt system som är erkänt i alla deltagande länder. Universiteten i nätverket är: Wageningen University; Scottish Agricultural College; Tjeckien University of Agriculture i Prag; Warszawa lantbruksuniversitet; University College Cork; University of Wolverhampton; Humboldt-universitetet i Berlin; University of Debrecen; Arkansas State University; Lantbruksuniversitet i Ukraina; Timiryazev Academy Moskva; Budapest Business School; Universitetet i Hohenheim; University of Kazan; Belgrads universitet; Universitetet i Zagreb och University "Medelhavet" Podgorica. Lärandemål Forskar studieprogram internationella MBA i Management, finans och Agribusiness erbjuder tvärvetenskaplig kunskap inom ett antal samhällsvetenskap, särskilt förvaltning, finans, ekonomi, marknadsföring och jordbruksnäringen. Efter avslutad akademiker i detta program kommer att kunna:... [-]

Montenegro Podgorica
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska